Γνωρίστε τα χειροποίητα bebe παπουτσάκια Gracious May!

Τα χειροποίητα bebe παπουτσάκια Gracious May, είναι ό,τι πιο ονειρεμένο υπάρχει για τα μωρά μας! Ρομαντικά, πρωτότυπα, απαλά, είναι 100% σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Αμερική. Σε αντίθεση με τα κοινά παπούτσια εμπορίου, τα Gracious May είναι χειροποίητα ραμμένα, με faux δερμάτινες σόλες, και με υψηλής ποιότητας υφάσματα! Ακριβώς ότι χρειάζεται το τρυφερό ποδαράκι του μωρού μας! Για να αισθάνεται άνετα και να απολαμβάνει κάθε στιγμή!

Τα μεγέθη 18-24 μηνών και άνω έχουν ελαφρώς πιο ενισχυμένη σόλα από καουτσούκ για περπάτημα και σε εξωτερικό χώρο.

Θαυμάστε κι εσείς τα εντυπωσιακά σχέδια της εταιρίας Gracious May, και παραγγείλτε τα μόνο στο MyPetitBoutique.eu!

Παπουτσάκια ‘Pink tulips maryjanes’ της Gracious May σε μεγέθη έως και 24 μηνών. Ρομαντικό σχέδιο, σε απαλό ροζ-λευκό συνδυασμό!

Παπουτσάκια Maryjanes ‘Cow Moo’ της Gracious May

Eντυπωσιακά mary janes με διαφορετική όψη από απαλό suede για trendy εμφανίσεις. Τα Cow moo έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μη έχουν παρόμοιο σχέδιο τα παπούτσια μεταξύ τους και οι παραλλαγές διαφέρουν.

Παπουτσάκια Maryjanes ‘Fall flowers’ της Gracious May


σε μέγεθος έως και 3 ετών, από τζιν ύφασμα με πανέμορφο μπουκέτο από λουλούδια.

Κι επίσης, μπορείτε τώρα να κάνετε τις κρατήσεις στα μοναδικά προϊόντα Le Petit Tom. Η κράτηση μπορεί να γίνει σαν κανονική παραγγελία χωρίς να περιλαμβάνει άλλα προϊόντα του eshop.

H Le Petit Tom δημιούργησε τη couture σειρά Ballet Collectionμε τις πιο όμορφα φορέματα, tutu και αξεσουάρ για κοριτσάκια για μοναδικές εμφανίσεις.Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ολλανδία από υψηλής ποιότητας υφάσματα και κορδέλες και έρχονται μέσα σε luxury μαύρη υφασμάτινη τσάντα.

Φόρεμα ‘Pink Dance Chifffon dress’ της Le Petit Tom

Πανέμορφο φόρεμα από ελαφρύ chiffon για εντυπωσιακές εμφανίσεις..Κατάλληλο για όλες τις εποχές, συνδυάζεται με καλσόν και ζακετάκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Ακόμα να κάνετε την παραγγελία σας από το www.MyPetitBoutique.eu;