Γούνα: Το φετίχ του χειμώνα

Ανέκαθεν σικ επιλογή είτε σε πανωφόρι είτε σε αξεσουάρ όπως καπέλο, γάντια, τσάντες, η γούνα -αναφερόμαστε πάντα στις οικολογικές, τεχνητές γούνες- είναι φέτος ένα από τα υλικά που φοριούνται πολύ.

Ζεστή και αριστοκρατική, μαζί με τα πολύτιμα διαμάντια, αποτελούν ένα από τους καλύτερους φίλους της γυναίκας.

Θα τις δείτε σε παλτό, σε γιλέκο, παπούτσια, τσάντες, καπέλα, εσάρπες κ.ά και σε έντονα χρώματα.

Γούνα – παλτό μέχρι τους αστραγάλους προτείνουν για αυτόν το χειμώνα οι DsQuared2 και Just Cavalli. Ταιριάζει καλύτερα στις μεγαλύτερες ηλικίες και ενδείκνυται για επίσημες περιστάσεις.

Ο οίκος Moschino και η Celine προτείνουν για φέτος γούνινα παλτό μέχρι το γόνατο τα οποία ταιριάζουν ιδανικά σε ηλικίες 25-35. Εκείνα όμως που θα φορεθούν περισσότερο είναι τα κοντά γούνινα μπουφάν, που φτάνουν περίπου έως τη μέση και τα οποία απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Γούνινες λεπτομέρειες…

Εαν δεν σας αρέσουν τα πανωφόρια εξολοκλήρου από γούνα αλλά σας αρέσει σαν υλικό μπορείτε να επιλέξετε ένα παλτό ή σακάκι με γούνινο τελείωμα στα μανίκια ή στο γιακά.

Επίσης φοριέται πολύ και στο παπούτσι. Μπότες και πιο χαμηλά μποτάκια γίνονται ο πιο ζεστός “σύντροφος” του χειμώνα χάρη στην επένδυση από γούνα.

Christian Louboutin

Με τη γούνα ανά χείρας…

Και αφού φέτος η all time classic γούνα είναι must για τη σεζόν δεν θα μπορούσαν να μην επηρεαστούν από τη γοητεία της οι τσάντες… Σε συνδυασμό με δέρμα ή μόνο από γούνα θα δώσουν ένα αέρα αριστοκρατικό στο σύνολό σας.

Luis Vuitton

Tip: Μπορείτε να ανανεώσετε κάποια από τα ρούχα σας, που ενδεχομένως πιάνουν χώρο στη ντουλάπα όπως ένα παλιό παλτό ή ένα σακάκι, προσθέτοντας σε αυτά ένα κομμάτι γούνα, στο γιακά ή στις μανσέτες. Θα βρείτε σε πολλά χρώματα και διάφορες τιμές ακόμα και σε κομμάτια με το μέτρο.