- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Δείτε πρώτοι το νέο παιδικό πειρατικό δωμάτιο BLACK PIRATE!

Αν είστε γονείς αγοριών που έχουν μεγαλώσει και σας ζητούν να ανανεώσουν το δωμάτιό τους, το νέο σχέδιο της σειράς BLACK PIRATE, θα τα ενθουσιάσει!

Είναι γεγονός ότι τα αγόρια από την προσχολική ηλικία και μετά, επιθυμούν ένα δωμάτιο που τα προδιαθέτει για δράση και περιπέτεια. Και το νέο δωμάτιο ΜΑΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ – BLACK PIRATE της εταιρίας CILEK.GR [2], τα παρέχει και με το παραπάνω!

Μυστήριο, δράση, προδιάθεση για ατελείωτο παιχνίδι σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας ανθεκτικότατα υλικά, είναι το μυστικό της ανανεωμένης σειράς ΜΑΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ – BLACK PIRATE της εταιρίας CILEK.GR [2]!

Ειδικότερα, μπορείτε τώρα να δείτε πρώτοι το νέο κρεβάτι της σειράς! Ένα ολοκαίνουργιο παιδικό κρεβάτι σε σχέδιο καραβιού στολισμένο με κανόνια έτοιμο για μάχη! Οι διαστάσεις του είναι:  2,41μ Χ 1,05 π Χ 1,84 ύψος.

Και μπορείτε να επιλέξετε να έχει και δεύτερο στρώμα στο κάτω μέρος!

Έτσι αν έχετε δύο αγόρια, θα ικανοποιηθούν πλήρως και τα δύο! ‘Η θα έχετε έτοιμη τη λύση όταν ο μικρός σας θελήσει να φιλοξενήσει σε… νυχτερινή ναυμαχία, τον κολλητό του!

Αν όμως ο μικρός, είναι λάτρης της ταχύτητας και των αυτοκινήτων, τότε το νέο κόκκινο αγωνιστικό αυτοκίνητο Turbo Friend Bed, θα τον ξετρελάνει! Σε έντονο  κόκκινο χρώμα και με πιστή αντιγραφή κάθε λεπτομέρειας, όπως και τα πραγματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα, το Turbo Friend Bed , δεν είναι ένα απλό κρεβάτι!

Επίσης, και αυτό το σχέδιο είναι κατασκευασμένο με δεύτερο κρεβάτι στο κάτω μέρος!


Και μην ξεχνάτε ότι στο Cilek.gr [2]θα βρείτε και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα αξεσουάρ για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο – από τις κουρτίνες μέχρι τα χαλιά!

Τα παιδικά έπιπλα και τα βρεφικά δωμάτια Cilek έχουν 5 χρόνια εγγύηση όσον αφορά στην φθορά, θραύση και ξεθώριασμα.

Η σελίδα του Cilek.gr στο Facebook: http://apps.facebook.com/cilekgr/?ref=ts [3]