- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Δημήτρης Βλάχος: Θα δανείσει τη φωνή του στην παιδική σειρά του Disney ΧD «Φινέας και Φερμπ»

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Δημήτρης Βλάχος θα δανείσει τη φωνή του στην παιδική τηλεοπτική επιτυχία του Disney «Φινέας και Φερμπ». Ο Δημήτρης Βλάχος, στον τρίτο κύκλο της βραβευμένης με BAFTA και υποψήφιας για Emmy σειράς, θα υποδυθεί τον ήρωα Paul, έναν ξεχασιάρη διανομέα.

Στο επεισόδιο “Ο Διανομέας της Μοίρας/ Τεράστια λαχτάρα για Ντούνκελ-μούρα” που θα προβληθεί το προσεχές Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 09:50 το πρωί και θα επαναληφθεί στις 13:40 μ.μ., ο Φινέας και ο Φέρμπ κατασκευάζουν το ιδανικό πάρκο διασκέδασης. Ο Δρ Ντούφενσμιρτς φτιάχνει μια συσκευή χυμού για να καταστρέψει το δημαρχείο, αλλά τα σχέδιά του ανατρέπονται από τον Πώλ, έναν δυσαρεστημένο διανομέα, που αφού βοηθήσει να ηττηθεί ο Ντούφενσμιρτς, αποφασίζει ότι η δουλειά του τελικά του αρέσει.

Η σειρά καταγράφει τις περιπέτειες του Φινέα και του ετεροθαλή αδελφού του Φέρμπ που ξεκινούν να κατανικήσουν τη βαρεμάρα και να κάνουν την κάθε ημέρα του καλοκαιριού τους ξεχωριστή, κάτι που ενοχλεί τη μεγαλύτερη αδελφή τους Κάντας. Η σειρά είναι συμπαραγωγή του Dan Povenmire (Family Guy) και του Jeff ‘Swampy’ Marsh (The Simpsons).

Ο Δημήτρης Βλάχος δήλωσε: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Φίνεας και Φερμπ και άρπαξα κυριολεκτικά την ευκαιρία όταν μου προτάθηκε να συμμετέχω στο επεισόδιο και σε μια καταπληκτική και τόσο καλογραμμένη κωμική σειρά. Είναι μια σειρά που και οι ενήλικες και τα παιδιά όλων των ηλικιών απολαμβάνουν μαζί και ανυπομονώ να προβληθεί το επεισόδιο στην Ελλάδα». Ο δημιουργός της σειράς και παραγωγός Jeff ‘Swampy’ Marsh σχολίασε: “Είναι μεγάλη χαρά για μας να συνεργαζόμαστε με τον Δημήτρη Βλάχο που γνωρίζουμε πως είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχος, αστείος και αγαπητός τόσο από τα παιδιά όσο και από τους μεγάλους».

Πολλοί διάσημοι αστέρες έχουν υποδυθεί ρόλους στη σειρά, ανάμεσα στους οποίους ο Μπεν Στίλερ, ο Μάικλ Φοξ και η Σελένα Γκόμεζ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Τζέιμι Όλιβερ. Η σειρά έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες στο εξωτερικό, με 289 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, την Μισέλ Ομπάμα, ανάμεσα στις πολλές θαυμάστριές της.

Το Disney XD προσφάτως ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει και τον 4ο κύκλο της βραβευμένης σειράς και τα νέα επεισόδια θα προβληθούν το 2014. Η δημοτικότητα της σειράς είναι τεράστια καθώς έχει επιτύχει καλύτερα από ποτέ νούμερα τηλεθέασης για το τρίτο τρίμηνο του 2012 στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με 94 εκατομμύρια τηλεθεατές, και έχει δημιουργήσει όχι μόνο μια πολύ επιτυχημένη ταινία αλλά και βιβλία, μουσική, apps, περιοδικά, καταναλωτικά προϊόντα και μια κινηματογραφική ταινία που θα γυριστεί το 2014 από τα Disney Studios.