Διάσημοι γονείς με δίδυμα!

Πολλά ζευγάρια της showbiz, είχαν την ευτυχία να αποκτήσουν με μία γέννα, δύο παιδάκια!

Μπορεί έτσι να πέρασαν μεν πολλές άγρυπνες νύχτες, όμως η διπλή χαρά που νιώθουν καθημερινά, είναι ανεκτίμητη!

Ελένη Πετρουλάκη & Ιλια Ιβιτς: Το αθλητικότατο ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδάκια- όλα κορίτσια. Τα 2, η Μίλα και η Δωροθέα, σήμερα 4 ετών, είναι τα δίδυμα της οικογένειας! Η γοητευτική γυμνάστρια, είχε επανειλημμένως προσπαθήσει να μείνει έγκυος με εξωσωματική. Τελικά, το κατάφερε φυσιολογικά.


Julia Roberts & Danny Moder: ‘Ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, τον Φινέα Ουόλτερ και την Χέιζελ Πατρίτσια είναι τα δίδυμα της Pretty Woman! Γεννήθηκαν πρόωρα πριν από 7 χρόνια, μετά από πολλές προσπάθειες του ζεύγους με εξωσωματική γονιμοποίηση. Το τρίτο τους παιδάκι το απέκτησαν πολύ πιο εύκολα, τρία χρόνια αργότερα.


Angelina Jolie & Brand Bitt: Τον Ιούλιο του 2008, το διάσημο ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα βιολογικά παιδιά του! Κι έτσι η πολυσυζητημένη οικογένεια αποτελείται πλέον από 6 παιδιά – τα 3 υιοθετημένα.


Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick: Η πολυαγαπημένη Carrie του Sex and the City, έχει δίδυμα κοριτσάκια που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. Η Marion Loretta και η Tabitha Hodge, 2 ετών, λατρεύουν να ψαχουλεύουν την τεραστίων διαστάσεων ντουλάπα της μαμάς τους! Έχουν το δίκιο τους!