Διαγωνισμός Ζωγραφικής: “Tα παιδιά ζωγραφίζουν τα Χριστούγεννα”

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1 στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη διοργανώνουν τον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής «Τα Παιδιά ζωγραφίζουν τα Χριστούγεννα».
Για πρώτη φορά φέτος, η κυρία Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» θα δουν όλες τις ζωγραφιές και θα επιλέξουν τους νικητές.
Στην καμπάνια του διαγωνισμού, η κυρία Μαρί Κυριακού προσκαλεί τα παιδιά από όλο τον κόσμο να λάβουν μέρος: «Μικροί ζωγράφοι όλου του κόσμου, πάρτε τα πινέλα σας, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ζωγραφίστε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα!
Ελάτε και φέτος να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ομορφύνουμε τον κόσμο μας!» Οι μικροί διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο υλικό επιθυμούν (μαρκαδόρους, κηρομπογιές, ξυλομπογιές, νερομπογιές) και να στείλουν τη ζωγραφιά τους στον ΑΝΤ1, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικά, έως και τις 8 Δεκεμβρίου.
Οι μεγάλοι νικητές θα στολίσουν τη Χριστουγεννιάτικη Κάρτα των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 και θα κερδίσουν από ένα βιβλίο του «Μάικ του Φασολάκη», με προσωπική αφιέρωση από την κυρία Μαρί Κυριακού.

Οι ζωγραφιές μπορούν να αποσταλούν στις παρακάτω διευθύνσεις
:

Για την Αμερική και τον Καναδά: ANT1 SATELLITE, 645 FIFTH AVENUE, SUITE 406, NEW YORK, NY 100 22, USA ή ηλεκτρονικά μέσα από το www.antenna.gr/satellite
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 1 212 688 5475

Για την Αυστραλία: ANT1 PACIFIC, 9 Burwood Rd, Suite 1C, Burwood – NSW 2134, AUSTRALIA ή ηλεκτρονικά μέσα από το www.antenna.gr/pacific
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 1300 976 483

Για την Ευρώπη: ANT1 EUROPE, 10-12 KIFISSIAS AVENUE, 151 25 MAROUSSI, ATHENS, GREECE ή ηλεκτρονικά μέσα από το www.antenna.gr/europe
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: +30 210 6886491

Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1, μεταδίδουν ζωντανά, 24 ώρες το 24ωρο, σε ολόκληρο τον κόσμο, όλα τα Ελληνικά Προγράμματα του ANT1 TV, ειδικές παραγωγές μόνο για τους Έλληνες του εξωτερικού, Παιδικά Προγράμματα μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά και Ελληνικές Ταινίες.
Επιπλέον, μεταδίδουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου «SUPERLEAGUE» και του «Κυπέλλου Ελλάδας».
Το τμήμα Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ANT1 αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω των κορυφαίων συστημάτων ψηφιακής μετάδοσης.

Στις ΗΠΑ μέσω των: «DISH Network», «Time Warner Cable», «Comcast», «Verizon/Fios», «Cablevision», «Bright House Networks» και «RCN Cable».
Στην Αυστραλία μέσω των: «Foxtel», «Optus», «Austar», «UBI», «MySat».
Στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες και σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά, μέσω του: «Hellas Sat», καθώς και καλωδιακά στη Γαλλία μέσω των: «Free», «SFR» και τη Γερμανία μέσω: «Wilhelm.tel και KabelBW», «NetCologne» και «Unitymedia».