Διαλέξτε τις must-have μπότες του χειμώνα από τα Kickers!

Ο χειμώνας είναι επιτέλους εδώ (ίσως και λίγο νωρίτερα από ότι έχουμε συνηθίσει) και για να κρατηθείτε ζεστοί χρειάζεστε ένα άνετο και ζεστό ζευγάρι παπούτσια. Η Kickers φέρνει αυτό το χειμώνα μερικά από τα must have μποτάκια και μπότες της σεζόν για γυναίκες και άνδρες.
Μπότες που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, όπως το Credo2, μια ίσια γυναικεία μπότα με δέρμα υψηλής ποιότητας, με απλά και εκλεπτυσμένα σχέδια, ιδανική για καθημερινή χρήση σε χρώματα που θα ταιριάξουν με όλα τα casual ρούχα σας. Ακόμη το μοντέλο Seventy2, μια τέλεια καθημερινή γυναικεία μπότα που θα αφήσει το στίγμα της και θα γίνει η αγαπημένη σας, χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές, κλασσικό σχέδιο και μοναδικά χρώματα όπως κόκκινο και μπλε, που θα φέρουν μια νότα φρεσκάδας στις χειμωνιάτικες μέρες σας.
Η Kickers όμως διαθέτει μεγάλη ποικιλία και σε μποτάκια, όπως το μοντέλο Georges, που θα προσθέσει μια πινελιά στυλ στην καθημερινό σας ντύσιμο με τον vintage chic χαρακτήρα του και το Groove, ένα απλό και σικάτο παπούτσι, που αντιπροσωπεύει επάξια τη φιλοσοφία των Kickers και που θα σας κερδίσει με το minimal σχεδιασμό του.
Με τα Kickers όμως ούτε οι άντρες θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού μπορούν να βρουν το ιδανικό μποτάκι που θα συμπληρώσει την λιτή γκαρνταρόμπα τους, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία άνετων και μοντέρνων παπουτσιών.Βάλτε μια φινετσάτη πινελιά στο καθημερινό σας ντύσιμο με το κλασικό, δερμάτινο μποτάκι Urbano 2 ή επιλέξτε το μοντέλο Byang για μια πιο σπορτίφ εμφάνιση και το μοντέλο Swing για να δώσετε μια χαλαρή και casual αίσθηση στο ντύσιμό σας.
Τέλος, η συνεργασία της Kickers με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία Gore-Tex® για τον χειμώνα 2011 προσδίδει μοναδική καινοτομία στα υποδήματα, με στόχο πάντα την άνεση και την ανθεκτικότητα σε όλες τις συνθήκες! Η τεχνολογία Gore-Tex® χαρακτηρίζεται από ένα αδιάβροχο, αντιανεμικό υλικό που αποτελείται από μεμβράνες που αναπνέουν και προστατεύουν το παπούτσι σε αντίξοες συνθήκες, προσφέροντας μέγιστη προστασία και άνεση στο βάδισμα.