- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Δράση καθαρισμού σημάτων Κ.Ο.Κ. στη Νέα Σμύρνη (25/6)

Η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθήνας και οι Δήμοι σε συνεργασία με το ΒΗΜΑ FM 99,5 συνεχίζουν τη δράση καθαρισμού των σημάτων του Κ.Ο.Κ. Αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου καθαρίζουν τα σήματα της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη από κάθε λογής αυτοκόλλητα και διαφημιστικά. Στόχος της δράσης είναι να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι πολίτες τόσο στα θέματα οδικής ασφάλειας όσο και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την αισθητική της πόλης.
Συχνά παρατηρούμε τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τους στύλους στις μεγάλες οδικές αρτηρίες αλλά και τις στάσεις των Αστικών Συγκοινωνιών, να είναι καλυμμένα με αυτοκόλλητα. Το γεγονός αυτό, εκτός του ότι προκαλεί την αισθητική των πολιτών, δημιουργεί προβλήματα στην καλύτερη πληροφόρηση των κατοίκων που κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενώ ευνοεί την αύξηση των ατυχημάτων με τις συνθήκες περιορισμένης οδικής ασφάλειας που προκαλεί.
Το ραντεβού είναι στις 9.30 π.μ. στη διασταύρωση της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου με την 2ας Μαΐου, στην πλατεία Ν. Σμύρνης, σε χώρο που θα έχει σημανθεί για την εκδήλωση και από όπου ο ΒΗΜΑFM 99,5 θα εκπέμψει ζωντανά.

Υποστηρικτής της προσπάθειας είναι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
2132100151