Δωρεάν Τεστ Παπ και εξέταση μαστού στο Αρεταίειο Νοσοκομείο

Δωρεάν εξέταση μαστού (ψηλάφιση) και τεστ Παπανικολάου σε όλες τις Ελληνίδες, που επιθυμούν να εξεταστούν, προσφέρει η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, στις 7 και 8 Μαρτίου (08:30 – 15:00), με αφορμή την Ημερα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Όσες κυρίες επιθυμούν να εξεταστούν είναι καλύτερα να τηλεφωνήσουν (210 7286000) για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, παρόλο που δεν απαιτείται ραντεβού. Επίσης, συστήνεται να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας τους, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η συνταγογράφηση φαρμάκων ή και περαιτέρω διαγνωστικών εξετάσεων.

Η δράση είναι μέρος της Ημερίδας «Υγεία της Γυναίκας – Πρόληψη» που διοργανώνει η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 (12:00 – 19:00) στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου, όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες σχετικά με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και τις πρόσφατες ιατρικές οδηγίες με στόχο την επίτευξη της καλής υγείας που χρειάζονται.