«Δώδεκα ζακέτες ιδανικές για τις φθινοπωρινές μας βόλτες!»

Αυτή την περίοδο δεν κάνει κρύο, δεν κάνει ζέστη. Πότε βρέχει, και πότε ο ήλιος μας ζεσταίνει! Τι να κάνουμε λοιπόν; Πώς να ντυθούμε άνετα, μοντέρνα αλλά να εξασφαλίσουμε συγχρόνως ότι δεν θα κρυώνουμε, ούτε θα ιδρώνουμε από τη ζέστη;

Η λύση είναι απλή – μια ζακέτα θα μας σωσει!

Διαλέξτε μια από τις 12 εντυπωσιακές ζακέτες που κάνουν θραύση στα on line shops!

Στο E-seleno.gr ξεχωρίσαμε αυτή την εκρού ζακέτα της HYPE. Κλείνει με φερμουάρ και στην πλάτη στολίζεται από φιόγκο! Φορέστε τη με τζιν, με φόρμες , με παντελόνια ή και με φούστα.

Στο Iconzoo.gr μας άρεσε πολύ αυτή η ζακέτα της ERYN BRINIE σε ανοιχτό γκρι χρώμα. Πρόκειται για ένα απαλό cardigan ζακετάκι που συνδυάζει μάλλινο μαζί με το mohair. Τα πλεχτά μέρη του ρούχου είναι ραμμένα πάνω σε πολυτελές σιφόν που αγκαλιάζει το σώμα και προεξέχει στα μανίκια και στη μέση! Τα κουμπιά του είναι από φίλντισι και τα 2 μπροστινά τσεπάκια, του δίνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση!

Στο on line shop της BSB, Bsbfashion.com, ξεχωρίσαμε αυτό το ζεστό κόκκινο fleece με κουκούλα! Εχει πλαϊνές τσέπες για να προστατεύουμε και τα χέρια μας από την ψύχρα, ενώ η υφή του είναι μαγευτικά απαλή!!!

Αν είστε λάτρης του πρωτότυπου desing της φίρμας DKNY , στο Plus4u.gr θα βρείτε αυτή την πλεκτή μωβ ζακέτα, με πολύ ιδιαίτερο στυλ , καθώς μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να την δέσετε γύρω από την μέση σας ή να την πιάσετε με μία όμορφη καρφίτσα ώστε να κρέμεται πάνω από τον έναν ώμο σας! Όπως και να την φορέσετε πέφτει χαλαρά πάνω από τους ώμους. Το ύφασμά της είναι ελαστικό, διαφανίζει και έχει γύρω από τα μανίκια μεγαλύτερη ελαστικότητα.

Ενώ στο Xlcloset.com, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ζακέτες, σε μεγάλα νούμερα! Επιλέγουμε αυτή την μεσάτη ζακέτα ελαφριάς πλέξης, σε μπεζ χρώμα, με κούμπωμα δερματίνης.

Εξαίρετης ποιότητας είναι και τα ενδύματα της φίρμας Fullah Sugah . Στο FullahSugah.gr , που πλέον διαθέτει και on line πωλήσεις, ξεχωρίσαμε αυτή την τρίχρωμη χαρούμενη ζακέτα που δένει το μπεζ – κάμελ με το μπλε και το κόκκινο!

Κομψή και παιχνιδιάρικη είναι και αυτή η φούξια ζακέτα – fleece, που διατίθεται στο Fashioneshop.gr. Κλείνει με φερμουάρ και έχει κουκούλα που σουρώνει με αυτά τα χαριτωμένα πον-πον!

Στο Paranoia-shop.gr ανακαλύψαμε αυτή τη μπλε ρουά ζακέτα – μπολερό! Υπάρχει και σε πολλά άλλα χρώματα: εκρού, μαύρο, πράσινο, κόκκινο… Μπορείτε να τη φοράτε το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα, βάζοντας από μέσα πουκάμισο, μπλούζα, ζιβάγκο…

Έξυπνη επιλογή είναι και αυτή η εντυπωσιακή κάπα JLO by Jennifer Lopez! Έχει γιακά και μεγάλο άνοιγμα στα χέρια. Κλείνει με φαρδιά κουμπιά και διατίθεται σε λευκό χρώμα – το must χρώμα του φωτεινού χειμώνα! ΘΑ την βρείτε στο 24eshop.gr.

Υπέροχο επίσης είναι και αυτό το χειροποίητο ζακετάκι ΚΟΟΚΑΙ , με ζακάρ σχέδιο και κοκάλινα κουμπιά. Διατίθεται σε μπεζ – μόκα χρώμα, από το Τoptenfashion.gr. Η σύνθεσή του είναι wool – Alpaka.

Στο ίδιο on line shop, Τoptenfashion.gr, επιλέγουμε και αυτή την μαύρη ζακέτα – φούτερ της φίρμας O’NEIL. Έχει σούρα στη μέση, κουκούλα και τσέπες. Είναι από 100% βαμβάκι.

Για το τέλος, επιλέγουμε μία μοναδική μπεζ ζακέτα με την υπογραφή Halston που θα σας αφήσει άφωνη εξαιτίας της απίθανα απαλής ποιότητας – ο συνδυασμός κασμίρ και μετάξι τα λέει όλα- και της μοναδικής γραμμής της. Ρίξτε τη πάνω σας τα ψυχρά βράδια και θα σας αγκαλιάσει σαν χάδι! ΘΑ τη βρείτε στο Starbags.gr.