- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Δώρο για τον μπαμπά

Λίγες μόλις ημέρες απομένουν μέχρι τις γιορτές και αρκετές από εσάς δεν έχετε καταλήξει ακόμα στο τι θα κάνετε δώρο -από κοινού με τα παιδιά σας- στον αγαπημένο σας και πατέρα των παιδιών σας.

Είτε επιλέξετε κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ είτε κάποιο άλλο αντικείμενο που δεν είναι καθημερινής χρήσης, σίγουρα θα βρείτε αρκετές ιδέες και προτάσεις στην αγορά και θα έχετε τη χαρά να μοιραστείτε με τα παιδιά σας το παιχνίδι της αναζήτησης δώρου για τον μπαμπά.

Το infokids σας προτείνει:

Μπορείτε να του χαρίσετε μια γραβάτα, που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη τις γιορτές.
Χειροποίητη ιταλική γραβάτα, από 100% υψηλής ποιότητας μετάξι στην τιμή των 24.99€, στο http://www.e-men.gr/

Ένα χρήσιμο δώρο, που, εάν γνωρίζετε καλά το γούστο του, θα το λατρέψει είναι ένα ζευγάρι παπούτσια.
Μαύρα δερμάτινα μποτάκια για όλη την ημέρα που φοριούνται άνετα και με τζιν και με υφασμάτινο παντελόνι, από τη DIESEL, 160€.

Κάντε τον πιλότο για μια ημέρα, χαρίζοντας του μια εκπαιδευτική πτήση πάνω από την Αθήνα. Δείτε το πακέτο που περιλαμβάνει πτήση μιας ώρας πάνω από την Αθήνα για 1 έως 3 άτομα με αεροπλάνο Cessna και με κυβερνήτη εκπαιδευτή της πολεμικής αεροπορίας, μέσα από το http://www.baladeur.gr/. Οι πτήσεις ξεκινούν από το Τατόι και το συγκεκριμένο δώρο θα σας κοστίσει 89€.

Χρήσιμο και ευκολοφόρετο, μαύρο παντελόνι ZARA με 49.95€.

Καρό πουκάμισο με μακριά μανίκια από 100% βαμβάκι, στο http://www.laredoute.gr/home/index.aspx στην τιμή των 51,90€

Ανδρικό ρολόι Swatch από ανοξείδωτο ατσάλι με μπρασελέ. Θα το βρείτε στα 135€ στο http://www.e-oro.gr/.

Για όσους είναι λάτρεις του καφέ αλλά και της φωτογραφίας δεν έχετε παρά να του χαρίσετε μια Κούπα Θερμός Caniam.Είναι σχεδιασμένη με τις προδιαγραφές ενός από τους πιο διαδεδομένους φακούς της Canon και είναι διακοσμημένη με κάθε λεπτομέρεια του πραγματικού μοντέλου. Επίσης διαθέτει καπάκι, για να διατηρείτε ζεστά τα ροφήματά σας, και καθαρό το εσωτερικό της από σωματίδια σκόνης. Θα το βρείτε στο Gadget-Shop, στην τιμή των 27.90€.