- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Είκοσι χιλιάδες Λονδρέζοι στην πρώτη, μετά από πέντε χρόνια, συναυλία των Rolling Stones

Ακούραστοι, αγέραστοι και αειθαλείς οι Rolling Stones εμφανίστηκαν μετά από πέντε χρόνια, την Κυριακή στο Λονδίνο, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας τους, στη διεθνή μουσική σκηνή.

Περισσότεροι από  20.000 άνθρωποι κατέκλυσαν το O2 Arena του Λονδίνου και χόρεψαν για δύο ώρες στους ρυθμούς των ροκ σταρς που έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις καρδιές ενός πολύ νεώτερου κοινού. Ο 69χρονος Mick Jagger ξεκίνησε τη συναυλία με το I Want to be your man.

Τα τέσσερα θρυλικά μέλη του συγκροτήματος, ο Mick Jagger, ο Ronnie Wood, ο Keith Richards και ο Charlie Watts και ενώθηκαν για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια, με το πρώην μέλος του συγκροτήματος, τον μπασίστα Bill Wyman.

Η ντίβα της αμερικανικής R&B Mary J. Blige ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Jagger το ντουέτο «Gimme Shelter», ενώ ο σπουδαίος κιθαρίστας της ροκ, Jeff Beck, ενώθηκε για λίγο με το «κουαρτέτο» ερμηνεύοντας το τραγούδι «I’m Going Down».

Στη ονειρεμένη βραδιά των Rolling Stones, βρέθηκε και ο κιθαρίστας Mick Taylor, με τον οποίο το συγκρότημα εκτέλεσε διάφορα τραγούδια.

Οι πέτρες μπορεί να ξανακύλησαν αλλά στοίχισε ιδιαιτέρως ακριβά σε όσους θέλησαν να τους δουν να ροκάρουν.  Όσοι βρέθηκαν στην O2 Arena κατέβαλαν αντίτιμο ακόμη και 500 ευρώ για να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Στην αρχή της δε, ο Mick Jagger αστειεύτηκε για τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων, λέγοντας, «δεν είναι τόσο φθηνές και αυτό είναι το πρόβλημα»