- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

“Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα” δήλωσε η Miss Teen America

Η 17χρονη Ελληνοαμερικανίδα Ελεάνα Φρανγκέδη εδώ και λίγο καιρό φέρει τον τίτλο της Miss Teen America, δηλώντας συγχρόνως όπου βρεθεί και σταθεί πόσο περήφανη είναι για την ελληνική καταγωγή της. Η 17χρονη εμφανίστηκε στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου -μαζί με την μαμά και την γιαγιά της- δίνοντας το δικό της μήνυμα εθνικής ενότητας.

«Τελειώνω τώρα το Λύκειο και θέλω να σπουδάσω ιατρική (η μητέρα της είναι μηχανολόγος και ο πατέρας της νευροχειρουργός). Θέλω να συνδυάσω το μόντελινγκ με τις σπουδές μου. Ως Miss Teen America θέλω να βγάλω προς τα έξω την εικόνα ενός αφοσιωμένου ανθρώπου. Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι όλα είναι δυνατά παρά τις δυσκολίες», τόνισε η Ελεάνα που ζει στη Φλόριντα.

Συγκινητική ήταν η γιαγιά της Πηνελόπη (που έφτασε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει και τελικά έμεινε), η οποία δήλωσε «Τα πράγματα είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι η Ελλάδα είναι αρκετά δυνατή, έχει ζήσει πολέμους, φτώχεια και νομίζω ότι όλοι μαζί οι Έλληνες θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση».