- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Εικαστικές δημιουργίες εθελοντών για το περιβάλλον στη ΧΑΝΘ (28/5)

Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και το τμήμα δράσης, εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς, ανοίγουν τα παράθυρά της Οργάνωσης στην πόλη και διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την εικαστική δημιουργία και έκφραση εθελοντών για το περιβάλλον το Σάββατο 28 Μαΐου 2011, στο κεντρικό κτίριο ΧΑΝΘ στις 11:00.

Θεματολογία

36 εικαστικές παρεμβάσεις στην πρόσοψη του κτιρίου, από την Εικαστική Ομάδα “e-art” και τους μαθητές των τμημάτων ζωγραφικής και ανακυκλώσιμων υλικών ΧΑΝΘ

έκθεση έργων ζωγραφικής από την Εικαστική Ομάδα “e-art” και τους μαθητές των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων ΧΑΝΘ

εργαστήρια με ζωγραφική και χειροτεχνίες από ανακυκλώσιμα υλικά για παιδιά και γονείς

περιβαλλοντικά παιχνίδια με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ,

περιβαλλοντικό επιδαπέδιο παιχνίδι Planetbook που δημιούργησε το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων με την υποστήριξη της Vodafone

Φέρτε μαζί σας
παλιά παιχνίδια (πάνινα, πλαστικά, μεταλικά), αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούνται πια, ολόκληρα πλαστικά μπουκάλια διάφανα και χρωματιστά, κουτάκια αναψυκτικών, χρωματιστές σακούλες, εφημερίδες, κουτιά δημητριακών για να μετατρέψουμε τα σκουπίδια σε έργα τέχνης.

H εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού και γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης ΕUD K. Μακεδονίας (φορέας υποδοχής τους η Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης) και την Ομάδα Εικαστικών “e – art”.

Συντονίστριες Ομάδας “e –art”:
Κωνσταντίνα Μαραγκού, Ιφιγένεια Μαυρίδη

Συμμετέχουν στην εκδήλωση
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), Παιδιά εν Δράσει, Παιδί στην Πόλη, Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (thess. ΔΙΚΤΥΟ)

Χορηγός εκδήλωσης
Vodafone

Με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων

Πληροφορίες: 2130 241007 (ΧΑΝΘ)