- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Εκπληκτικές προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα Δώρα από το Neraidochora.gr!

Το Neraidochora.gr [2] είναι από τα λατρεμένα μαγαζιά του Infokids.gr! Η Χριστίνα και ο Βασίλης δημιουργούν και παρουσιάζουν πάντα έξυπνα, μοναδικά δώρα για όλη την οικογένεια! Ρομαντικά μα και μοντέρνα,
χειροποίητα μα και in fashion! Ο,τι ακριβώς δηλαδή θα λάτρευε και μια νεραϊδούλα!

[3]

Ειδικά για τα Χριστούγεννα, η Neraidochora.gr [2]μας εκπλήσσει ευχάριστα και πάλι με αντικείμενα που μας ταξιδεύουν! Για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και του σπιτιού,
μας προτείνει μοναδικά κεραμικά ή ξύλινα διακοσμητικά! Αγγελάκια, χιονάνθρωπους, σπιτάκια – φωτιστικά, Άγιους Βασίληδες, φαναράκια, γιορτινές πιατέλες!

[4]

Στο Neraidochora.gr [2]όμως λατρέψαμε και αυτά τα χάρτινα κουτάκια -βαλιτσάκια με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις! Ενώ τα  καλάθια και τα κουτιά δώρου γεμάτα με γλυκίσματα, είναι μια εξαίρετη πρόταση να προσφέρετε ως δώρο – σε μικρούς, σε μεγάλους αλλά και σαν επιχειρηματικό δώρο! Είτε είναι γεμισμένα με μπισκότα black forest, rasberries σε ουίσκι, και σοκολάτες, είτε με  βιολογικές σοκολάτες, θα ενθουσιάσουν τους παραλήπτες. Εξάλλου οι παραστάσεις – ζωγραφιές των κουτιών είναι παραμυθένιες!

[5]

Για πολλές περισσότερες ιδέες χριστουγεννιάτικες δώρων, μπείτε στο Neraidochora.gr [2] ή επισκεφτείτε το πραγματικό κατάστημα στην Αγία Παρασκευή: Αγίου Ιωάννου 18. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6010825.