- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις on-line από το Tales of Taste

Το Tales of Taste [2], φέρνει μια ενδιαφέρουσα άποψη στο χώρο των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων. Σκοπός του ν’ αγκαλιάσει όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνοντας εκλεκτά προϊόντα κατ’ ευθείαν από τοπικούς παραγωγούς, τυποποιημένα, επώνυμα και υγιεινά.


Ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα, παρασκευασμένα με αγνές πρώτες ύλες και βασισμένα σε πατροπαράδοτες συνταγές, συγκεντρώνονται από δεκάδες διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Το ηλεκτρονικό του κατάστημα [2] εμπλουτίζεται συνεχώς με εκλεκτά νέα προϊόντα [3], όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για κάθε προϊόν, νέα, χρήσιμα άρθρα και ελληνικές συνταγές.

Ανάμεσα, στα περισσότερα από 300 διαφορετικά προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά γλυκά του κουταλιού [4], χειροποίητες παραδοσιακές μαρμελάδες [5] χωρίς συντηρητικά, τις μοναδικές κουρκουμπίνες [6] Καρύστου, τα φλομάρια Λήμνου [7], θρακιώτικο τραχανά, όσπρια, ζυμαρικά από τις Σέρρες, αγνά παρθένα και αρωματικά ελαιόλαδα [8], ιδιαίτερες σάλτσες [9] και πατέ, χιώτικά λουκούμια, αγνά μέλια [10], μοναδικά τοπικά λικέρ [11], όπως η κρητική κανελάδα και το λικέρ κράνο και κρασιά [12].

Ξεχωριστή πρόταση αποτελούν τα καλαθάκια και καφασάκια δώρων [13] που μπορείτε να φτιάξετε με προϊόντα της επιλογής σας και να εντυπωσιάσετε δωρίζοντας παραδοσιακά!


Με εύκολη και γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και σε τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά, τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα γίνονται προσιτά σε όλους.

Το Tales of Taste, πιστεύει στο μεράκι των ανθρώπων της ελληνικής γης, στην αφθονία των πρώτων υλών της και σας ανοίγει το γευστικό του παράθυρο. Γεμίστε το τραπέζι σας και απολαύστε αμιγώς ελληνικές γεύσεις! Δείτε περισσότερα στη διεύθυνση www.talesoftaste.com [3]!