Ενα “like” για τον Σύλλογο ΑΛΜΑ στο SHARE YOUR SUCCESS της COSMOTE

Μια ανοιξιάτικη ημέρα του έτους 1996 μια ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων – από το χώρο της Ειδικής Αγωγής – αποφάσισαν να κάνουν στόχο ζωής την ψυχοκοινωνική εξέλιξη και την ένταξη των ατόμων με αναπηρία σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών. Δειλά-δειλά αλλά με σθένος και αγάπη η παραπάνω ομάδα διοργάνωνε προγράμματα αθλητικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό.
Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν η ομάδα του ΑΛΜΑ μεγάλωσε, εξελίχθηκε και ανανεώθηκε αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερα άτομα με αναπηρία, προσφέροντας τους την ευκαιρία για μια αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση.
…και φθάνουμε στο σήμερα. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που μετρά ήδη 17 χρόνια πορείας στην ειδική αγωγή και έχει κέφι να συνεχίσει για πολύ περισσότερα!!
Δείτε το παρακάτω μήνυμα για τον τρόπο που μπορείτε να στηρίξετε το Σύλλογο μας στο διαγωνισμό της Cosmote!!

Πατήστε εδώ για να δώσετε μια ψήφο στηρίζοντας το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ.

Αν θέλετε μπορείτε να το στείλετε σε φίλους, πελάτες, συνεργάτες και συναδέλφους όχι μόνο μέσω facebook, αλλά και μέσω email, μέσω twitter ή όπως αλλιώς θέλετε, απλά στέλνοντας το παρακάτω link:

apps.facebook.com/shareyoursuccess/page/5221

Περισσότερες πληροφορίες για τον Σύλλογό μας θα βρείτε στο www.almatop.blogspot.com