Ενυδάτωση με τη σειρά HYDREANE της La Roche-Posay

Η ενυδάτωση αποτελεί τη Νο1 προσδοκία των γυναικών παγκοσμίως, όταν αγοράζουν ένα προϊόν περιποίησης επιδερμίδας. Η La Roche-Posay, κάνει προσιτή σε όλους αυτή την απλή κίνηση καθημερινής περιποίησης με τη βασική σειρά καθημερινής ενυδατικής φροντίδας HYDREANE.

Η σειρά HYDREANE, συνδυάζει την καθημερινή ενυδάτωση και όλα τα μοναδικά οφέλη του Ιαματικού Νερού, καθώς στην καρδία της βρίσκεται το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay το οποίο είναι αναγνωρισμένο για τις αντι-οξειδωτικές, κατά των ερεθισμών και καταπραυντικές του ιδιότητες.

Η σειρά HYDREANE είναι διαθέσιμη σε δύο υφές, εμπλουτισμένες με υδρολιπίδια σε διαφορετική συγκέντρωση, έτσι ώστε να προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ευαίσθητης επιδερμίδας. Αποτελείται από την HYDREANE LEGERE, με ελαφριά και δροσερή υφή και τη νέα HYDREANE EXTRA RICHE, με εξαιρετικά πλούσια υφή.

Η HYDREANE LEGERE έχει ελαφριά, δροσερή, μη λιπαρή υφή για άνεση. Ενυδατώνει την επιδερμίδα αποκαθιστώντας την ελαστικότητά της. Είναι ιδανική για την ενυδάτωση της κανονικής-μικτής ευαίσθητης επιδερμίδας.

Η νέα HYDREANE EXTRA RICHE έχει εξαιρετικά πλούσια υφή, εμπλουτισμένη με βούτυρο karité και φυτικά έλαια, για μέγιστη άνεση και προστασία. Είναι ιδανική για την ενυδάτωση της ξηρής και πολύ ξηρής ευαίσθητης επιδερμίδας.

Το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay είναι ένα μοναδικό Ιαματικό Νερό, αναγνωρισμένο από τη δερματολογική κοινότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Έχει υψηλή συγκέντρωση σε Σελήνιο, ενώ η θεραπευτική του δράση έχει αξιολογηθεί από 520 κλινικές μελέτες παγκοσμίως, και αποδεδειγμένα βελτιώνει την ποιότητα ζωής εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων με ευαίσθητη επιδερμίδα.