- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Επιβιβαστείτε! Το Allou! Fun Bus έφτασε

To Allou! Fun Bus ήρθε για να μείνει και να μας προσφέρει ένα ταξίδι στο όνειρο και την παιδική ξεγνοισιά. Το αγαπημένο ψυχαγωγικό πάρκο για άλλη μια χρονιά μάς προσφέρει τη διαδρομή Σύνταγμα – Allou! free ξανά.
Το πιο τρελό και αγαπημένο λεωφορείο της πόλης, Allou! Fun Bus επιστρέφει στους δρόμους της πρωτεύουσας και μεταφέρει όλους τους φανατικούς της διασκέδασης από το Σύνταγμα στο Allou! με καθημερινά δωρεάν δρομολόγια.

Το Allou! Fun Bus ξεκινάει τα καθημερινά δρομολόγιά του, από την πλατεία Συντάγματος (Λεωφόρο Αμαλίας). Με ενδιάμεση στάση τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ν.Φάληρο», αποβιβάζει τους επιβάτες του στην κεντρική πύλη του πιο hot προορισμού διασκέδασης και ψυχαγωγίας, εντελώς δωρεάν! Το Allou! Fun Bus ξεκινάει καθημερινά από τις 18:00, πραγματοποιώντας τακτικά δρομολόγια κάθε ώρα από το Σύνταγμα προς το Allou! και αντίστροφα μέχρι τις 22:00. Τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες το Allou! Fun Bus ξεκινά τα δρομολόγιά του από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.
Το Allou! Fun Park, για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί και ενθουσιάζει προσφέροντας ακόμα ευκολότερη πρόσβαση στο Πάρκο σε όλους τους φίλους του. Το Allou! Fun Bus, θα ξαναγίνει το πιο αγαπημένο λεωφορείο της παρέας…

Allou! Fun Park
Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης