- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Επισκεφθείτε το “Christmas Family Park” στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ

Σε ένα χώρο 5.000τμ ξετυλίγεται ο μοναδικός κλειστός θερμαινόμενος παιδότοπος με πολλά παιχνίδια, χαρούμενη ατμόσφαιρα και γιορτινό κλίμα. Το “Christmas Family Park” υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο ζεστό και στεγασμένο χώρο για να «πατινάρετε» μαζί στο ολοκαίνουριο και τεράστιο παγοδρόμιο, να “συγκρουστείτε” στη μεγάλη πισίνα φουσκωτών, να μπείτε στη πισίνα με τη μπάλα νερού, να “χοροπηδήσετε” στα τεράστια τραμπολίνο.

Εξερευνήστε θησαυρούς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φουσκωτών παιχνιδιών μας, “ταξιδέψτε” με το τρενάκι μας, ανεβείτε στο υπέροχο carousel… κι αν δεν φτάνουν όλα αυτά, ελάτε να δείτε τον μεγαλύτερο εξομοιωτή της πόλης όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν εναέριες πτήσεις μέχρι και το διάστημα ή θα κολυμπήσουν στον ωραιότερο βυθό της θάλασσας.

Αισθανθείτε ασφάλεια στο κλειστό θερμαινόμενο πολυχώρο της Αττικής, στο Christmas Family Park, απολαμβάνοντας το πρωινό σας καφέ, το μεσημεριανό σας σνακ, μέχρι το βραδινό πότο σας. Για άλλη μία χρονιά ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί και το σημαντικότερο…..με δωρεάν είσοδο!!

Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π.
12o χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Μεταμόρφωση
Τηλ. Επικοινωνίας 210 2846006-10
[email protected] www.ekepexpo.gr