Επισκεφτείτε την 1η οnline έκθεση εκπαίδευσης

Το ηγετικό site στην εύρεση εργασίας kariera.gr, μέλος του δικτύου CareerBuilder με σταθερές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς, καινοτομεί για ακόμη μια φορά διοργανώνοντας την 1η Online έκθεση εκπαίδευσης στην Ελλάδα, το “Virtual Education Fair”.

Η πρωτοποριακή αυτή εκδήλωση για τα ελληνικά δεδομένα έχει ως κύριο στόχο να φέρει σε επαφή απόφοιτους λυκείου και Πανεπιστημίου με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία, που αναζητούν σπουδές καθώς και σεμινάρια επαγγελματικής εξειδίκευσης για ανώτερα στελέχη, με εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Η εκδήλωση “Virtual Education Fair” θα πραγματοποιηθεί 10-12 Φεβρουαρίου 2012 σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, όπου θα φιλοξενούνται περίπτερα εκπαιδευτικών οργανισμών ή και εταιριών. Επισκέπτες από Ελλάδα και Κύπρο θα έχουν τη δυνατότητα με μια απλή εγγραφή στο https://www.ubivent.com/registration?kariera-education, να επισκέπτονται δωρεάν το εικονικό περίπτερο του κάθε εκπαιδευτικού οργανισμού, να συνομιλούν με εκπροσώπους του για θέματα αιτήσεων, διαβίωσης και ταυτόχρονης εργασίας σε χώρες του εξωτερικού, να προμηθεύονται σχετικό υλικό, να παρακολουθούν ενημερωτικά videos και να συνομιλούν με τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί από Ελλάδα και Ευρώπη θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα σε ένα ευρύ κοινό υποψηφίων σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


Μερικοί από τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που θα συμμετέχουν:

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΠΑ-MBA INTERNATIONAL, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ MARKETING ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΑΦΟΥ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ATHENS UNIVERSITY OF ECONOMICS AND BUSINESS-M.Sc. PROGRAMME IN INTERNATIONAL MARKETING, IELTS, NYENRODE BUSINESS UNIVERSITY, UNIVERSITY OF SUNDERLAN

Σημαντικό επίσης πλεονέκτημα της εικονικής εκδήλωσης “Virtual Education Fair” είναι ότι επισκέπτες και συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο event από την άνεση του προσωπικού τους χώρου, εξοικονομώντας με αυτό τον τρόπο χρόνο αλλά και κόστος!

Περισσότερες πληροφορίες: www.kariera.gr , Βέρα Καλαργύρου, τηλ.: 210 81.15.301