- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ετοιμάζουμε παιδικό πάρτι και καλούμε το κουκλοθέατρο Ανέμη

Επιστροφή στην πόλη, επιστροφή στα σχολεία. Η καλύτερη εποχή επομένως για το παιδικό πάρτι. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα σας μιλήσουμε για το κουκλοθέατρο Ανέμη [2], που έρχεται στο χώρο σας για να κάνει το πάρτι σας πιο διασκεδαστικό, αλλά και να εξάψει τη φαντασία των παιδιών. Με ποιο τρόπο; Παρουσιάζοντας στα παιδιά υπέροχες παραστάσεις κουκλοθεάτρου με τις απίθανες κούκλες που φτιάχνει μόνη της με πολλή αγάπη και μεράκι η Σοφία Λουκά και να τα ταξιδέψει σε έναν μαγικό κόσμο παραμυθιών.

Και για να πειστείτε, ακούστε τι έχει να σας πει το ξωτικό, που γυρίζει την ανέμη των παραμυθιών…
Μελοβίνος είναι το όνομά μου, και είμαι του δάσους το σοφό ξωτικό. Ακούστε λοιπόν, μικροί και μεγάλοι, μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Τα μεσάνυχτα την ώρα που οι νάνοι ξεμιτύζουν κάτω από τα μανιτάρια και τα παιχνίδια ζωντανεύουν στις κάμαρες των παιδιών, γυρίζω την ανέμη των παραμυθιών. Κάθε φορά, η ανέμη γυρίζει σε άλλο παραμύθι και τότε ο άνεμος το παίρνει στην αγκαλιά του και το ταξιδεύει σε όλη τη γη. Το ψιθυρίζει στα δέντρα και το τραγουδάει στα πουλιά. Το μαρτυρά στη θάλασσα και το εμπιστεύεται στο φεγγάρι.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ιστορίες που μπορούν να παρουσιαστούν στα παιδιά και τη δυνατότητα θεατρικού παιχνιδιού μετά το τέλος της παράστασης, πληκτρολογήστε www.puppetanemi.gr [2] ή καλέστε στο 210 6466267.