- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ευτυχισμένες και μετά το διαζύγιο!

Μπορεί να χώρισαν, μπορεί το διαζύγιό τους να έγινε εξώφυλλο, σε κάποιες περιπτώσεις οι διαμάχες με τον πρώην τους να μας απασχόλησαν όλους, όμως τώρα ξαναλάμπουν στο στερέωμα της showbiz και παραμένουν αξιοζήλευτες!

Αυτές λοιπόν είναι κάποιες από τις Ελληνίδες που φαίνεται ότι το διαζύγιο τούς πάει πολύ!

Ελένη Μενεγάκη
Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής με τον Γιάννη Λάτσιο και 3 παιδιά, τώρα η όμορφη Ελένη ζει ένα νέο έρωτα στην αγκαλιά του Ματέο. Σε Ανδρο, Νάξο και Μεσσηνία χαίρονται τον έρωτά τους, παρουσία μάλιστα και των 3 παιδιών της παρουσιάστριας.

Και οι δύο είναι 42 ετών, η Ελένη συνηθισμένη στα φώτα της δημοσιότητας ενώ αντιθέτως ο Ματέο – εγγονός του βιομήχανου συνιδρυτή της εταιρίας ζυμαρικών ΜΙΣΚΟ, έχει έρθει αρκετές φορές σε έντονη αντιπαράθεση με τους παπαράτσι.

Η ουσία όμως είναι ότι η Ωραία Ελένη είναι καλά!

Ιωάννα Σουλιώτη
Το όμορφο μοντέλο, μητέρα 2 παιδιών δεν είναι πια Desperate Housewife! Μπορεί μετά το διαζύγιό της με τον εκδότη Κωνσταντίνο Γέρου να χρειάστηκε να κοιμάται στα πατώματα, να συμβουλεύτηκε παιδοψυχολόγους, να μην είχε λεφτά ούτε για δικηγόρο, τώρα όμως επανέρχεται δυναμική και πολύ εντυπωσιακή! Λες κι ο χρόνος δεν πέρασε ποτέ από πάνω της! Well done Ιωάννα!

Νατάσα Θεοδωρίδου
Δύο διαζύγια, δύο παιδιά και πολλές κατά καιρούς σχέσεις.

“Τραβάει λοιπόν σ’όλα μια κόκκινη γραμμή” και συνεχίζει ακάθεκτη! Γιατί ξέρει ότι ζούμε μόνο μια φορά!