- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Εmporiki Bank: Ένα κεφάλαιο για το μέλλον του

Ο αποταμιευτικός λογαριασμός της Εμπορικής Τράπεζας Εmporiki Για το Παιδί μου προσφέρει επιτόκιο 3%, το πιο υψηλό της αγοράς, εγγυημένο έως την ενηλικίωση του παιδιού. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε στο πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής σας, το παιδί σας.
Ασφαλώς νοιάζεστε για την κάθε ημέρα του παιδιού σας, για το φαγητό του, την καθαριότητα του, το παιχνίδι του, το σχολείο του, τις εμπειρίες του, το χαρακτήρα του. Σίγουρα νοιάζεστε και για το μέλλον του. Μαζί με τις αρχές και τη διαπαιδαγώγηση του, μαζί με τη μόρφωση και τη σωστή ανάπτυξη του, βάλετε στέρεες βάσεις για το μέλλον του δημιουργώντας από τώρα, σιγά-σιγά, ένα κεφάλαιο για το δικό του αύριο.
Στην Εμπορική Τράπεζα σας προσφέρουμε το λογαριασμό αποταμίευσης Emporiki Για το Παιδί μου, ο οποίος σας προσφέρει επιτόκιο 3%, το υψηλότερο της αγοράς, εγγυημένο έως την ενηλικίωση του παιδιού και για ποσά έως 50.000 ευρώ. Οποιοδήποτε ποσό κι αν αποταμιεύσετε πιστώνεται στο λογαριασμό, δεν υπάρχουν κανενός είδους κρατήσεις και για κανένα λόγο.
Τον αποταμιευτικό λογαριασμό Emporiki Για το Παιδί μου μπορεί να τον ανοίξει ο πατέρας, η μητέρα και οι παππούδες ενός παιδιού ηλικίας έως 14 ετών. Για κάθε παιδί ανοίγεται μόνο ένας λογαριασμός και το παιδί είναι πάντα ο πρώτος δικαιούχος του λογαριασμού, ενώ αυτός που τον άνοιξε είναι συνδικαιούχος.
Ο λογαριασμός προσφέρει απόλυτη ευελιξία στην αποταμίευση, με απεριόριστο αριθμό καταθέσεων –είτε από τα ταμεία των καταστημάτων είτε με πάγια εντολή κάθε εβδομάδα ή μήνα–, χωρίς καμία απολύτως χρέωση και χωρίς ελάχιστο και μέγιστο ποσό κατάθεσης. Έτσι έχετε την άνεση να αποταμιεύετε με το ρυθμό που εσείς θέλετε και μπορείτε. Επιπλέον, τα χρήματά σας είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε, με την επιβολή μιας μικρής παρακράτησης μόνο από τους τόκους του λογαριασμού (το κεφάλαιο δεν επηρεάζεται). Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημά του είναι η εντελώς δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής του 1ου συνδικαιούχου του λογαριασμού από ατύχημα. Σε αυτή την περίπτωση, το ποσό του λογαριασμού διπλασιάζεται, με μέγιστο ποσό επιπλέον καταβολής 15.000 ευρώ..
Τέλος, ο λογαριασμός Εmporiki Για το Παιδί μου σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο: πέρα από το βιβλιάριο καταθέσεων, προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία e.Banking, για να έχετε ασφαλή πρόσβαση στο λογαριασμό μέσω του διαδικτύου οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, είτε για να κάνετε μια νέα κατάθεση, είτε για να ελέγξετε τις τελευταίες κινήσεις του. Και όλα αυτά με τη σιγουριά και την ασφάλεια της Εμπορικής Τράπεζας που είναι μέλος της Crédit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη Γαλλία.