- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ζεστές κουβερτούλες και παπλώματα για τα μωράκια μας!

Τη νύχτα που η θερμοκρασία πια πέφτει αρκετά και χρειαζόμαστε κάτι ζεστό μα και όμορφο για να ζεστάνουμε το μωράκι μας, οι κουβερτούλες και τα παπλωματάκια μάς δίνουν τη λύση.

Η ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και ποιότητα είναι μεγάλη. Δείτε, εξετάστε κι επιλέξτε τι θα προσφέρει στο δικό σας μωράκι, γλυκιά ζέστη για να έχει και γλυκά όνειρα.

Την καλύτερη και πιο φυσική αγκαλιά μπορείτε να προσφέρετε στο μωρό σας, σκεπάζοντάς το με αυτή τη βιολογική κουβέρτα από το Babynatural.gr [2]. Με ζωγραφιά αρκουδάκια, φτιαγμένη από 100% ελεγμένο βιολογικό βαμβάκι, φυσικά χρωματισμένο, είναι τόσο φυσική που και να τη “φάει” δεν μας ανησυχεί. Το μέγεθός της είναι 75×100 εκ.


Στο Babycarrots.gr [3] μας εντυπωσίασε αυτό το πάπλωμα ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ της Georges et Rosalie. Είναι  από 100% βαμβάκι στην εξωτερική πλευρά, εξαιρετικά απαλή ύφανση στην εσωτερική σε λευκό χρώμα και πολυεστέρα στο εσωτερικό, σε διάσταση 120×150 εκ. Μαλακό και ζεστό πάπλωμα, υπέροχα χρώματα, πανέμορφο σχέδιο και μοναδική ποιότητα! Μπαίνει άνετα και σε κούνια και σε κρεβατάκι για τα μεγαλύτερα παιδιά. Μία αγορά που θα σας κρατήσει χρόνια!

Εξαιρετικά ζεστή αλλά και κομψή, είναι και αυτή η κουβέρτα fleece αγκαλιάς και κούνιας για μωρά από το  Homeeshop.gr [4] . Στο συγκεκριμένο on line shop με χιλιάδες προϊόντα για το σπίτι μας, επιλέξαμε αυτή την κουβέρτα της εταιρίας NEF NEF με τους ήρωες FOREVER FRIENDS σε απαλό μωβ χρώμα.

Στο e-shop της εταιρίας ΧΥΤΗΡΟΓΛΟΥ, ανακαλύψαμε αυτή την βελουτέ βρεφική κουβερτούλα ANGEL ! Ρομαντική, τρυφερή και πολύ απαλή, σε διαστάσεις 1,00x 1,20, βγαίνει σε ροζ αλλά και σε σιέλ απόχρωση. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μάθετε στο Newhome.com.gr [5]!

Λατρεμένες και πολύ ζεστές είναι και αυτές οι βελουτέ κουβέρτες της Home Art που διατίθενται στο Errikahome.gr [6]. Με σχέδιο δύο χαρούμενα αρκουδάκια μέσα σε αερόστατο, θα στολίζει το βρεφικό δωμάτιο, παρέχοντας ζεστή αγκαλιά στο αγγελούδι σας!


Πολύ ξεχωριστή και πρωτότυπη είναι η βρεφική κουβέρτα «trendy wrapping» της ALOUETTE [7]. Είναι μια κουβέρτα με ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ –  δηλαδή ετικέτες που ενεργοποιούν τις κινητικές ικανότητες των μικρών παιδιών, με ιδιαίτερη έμφαση στην αίσθηση της αφής, ηρεμώντας έτσι το βρέφος κατά τον ύπνο.

Το εξωτερικό περιτύλιγμα του μανδύα, είναι από βελουτέ και το εσωτερικό από φανέλα 100% βαμβάκι. Η βασική έκδοση της Trendy Wrapping έχει διάσταση 90×90 cm και διαθέτει εννέα ετικέτες. Μπορείτε να την αποκτήσετε από το Αlouetteshop.gr [7].

Τρυφερή και ζεστή επιλογή, είναι και αυτή η βρεφική fleece κουβέρτα της εταιρίας ΠΑΛΑΜΑΪΚΗ, με τον ήρωα ΝΕΜΟ. Είναι 100% βαμβακερή, σιέλ και σε διαστάσεις 120×150. Την βρήκαμε στο Μyhome-shop.gr [8] και μας άρεσε πολύ!

Στο Irabebe.gr [9] ξεχωρίσαμε αυτή την πλεκτή ζακάρ κουβέρτα, που υπάρχει σε σιέλ και ροζ χρώμα. Λιτή, ελαφριά αλλά  ζεστή!

 

Τέλος, για μεγαλύτερη ασφάλεια του μωρού σας, μπορείτε να στηρίζετε την κουβέρτα ή το πάπλωμα, στα κάγκελα της κούνιας,  με αυτά τα ειδικά πιαστράκια. Είναι ανθεκτικοί πλαστικοί κρίκοι, με μεταλλικό πιαστράκι. Θα τους βρείτε στο Cosycorner.gr [10].