Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία: Εκστρατεία ενημέρωσης

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την ίδρυσή της ξεκίνησε πρόσφατα μια πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και προσέγγισης των γονέων.

Στόχος της είναι διασφάλιση της σωματικής και ψυχικής υγείας των παιδιών μέσα από τη σωστή ανατροφή τους.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας περισσότεροι από 700 γονείς, δάσκαλοι και κηδεμόνες απέστειλαν τις ερωτήσεις τους ηλεκτρονικά στο site της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας (www.e-child.gr) από τις 15 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου 2011. Επιλεγμένες από τις υποβληθείσες ερωτήσεις θα απαντηθούν από κορυφαίους παιδιάτρους στο πλαίσιο μιας πανηγυρικής συνεδρίας που θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011, ημέρα ολοκλήρωσης του 49ου Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου.

Οι απαντήσεις των παιδιάτρων θα μαγνητοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας www.e-child.gr μέχρι το τέλος του 2011. Όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα θα απαντώνται σταδιακά μέσα από την ιστοσελίδα του e-child γι΄ αυτό μείνετε συντονισμένοι για να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που θα υπάρχει μια καινούργια κατηγορία απαντήσεων!

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς επικοινωνίας, μεταξύ των οποίων είναι και το Infokids.gr, που διέδωσαν το μήνυμα της εκστρατείας, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τη φιλοξενία του κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης των ερωτήσεων που θα απαντηθούν από τους παιδίατρους αλλά και τους γονείς, δασκάλους και κηδεμόνες για τη συμμετοχή τους στην έρευνα.