- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Η νέα συλλογή των Sprider Stores με την υπογραφή του Σάκη Ρουβά

Υπέροχα ρούχα, απίθανα υφάσματα, τέλεια εφαρμογή, σε εξαιρετική τιμή. Αναφερόμαστε στη Sakis Rouvas Collection, την urban chic ολοκληρωμένη σειρά ρούχων που δημιούργησε ο κορυφαίος Έλληνας star για άνδρες και γυναίκες, συμπληρώνοντας ένα χρόνο ζωής, η οποία έχει κατακτήσει το κοινό και υποδέχεται τη σεζόν Fall/Winter 2012 με νέες προτάσεις για το σύγχρονο, ελεύθερο στιλ.

Με έμπνευση από τα late 70’s για τη γυναικεία συλλογή και το street style για την ανδρική, η Sakis Rouvas Collection παρουσιάζει ξεχωριστές επιλογές που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και την έμφαση στη λεπτομέρεια που θα αποτελέσουν και φέτος αγαπημένες επιλογές για μοναδικές εμφανίσεις.

Γήινες αποχρώσεις αλλά και βαθιά χρώματα του φθινοπώρου όπως μπορντό, κεραμιδί και σκούρο πράσινο, φορέματα και παντελόνια σε ιδιαίτερες φόρμες, πρωτότυπα accessories και κοσμήματα, θα κερδίσουν τις γυναίκες που αναζητούν την ουσία στο στιλ τους. H σειρά Sakis Rouvas Intimates εμπλουτίζεται με νέα designs και είδη εσωρούχων που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με τον sexy σχεδιασμό τους.

Η ανδρική σειρά της Sakis Rouvas Collection, εκφράζει απόλυτα το προσωπικό στιλ του Σάκη Ρουβά με έμφαση στα jeans και τα δερμάτινα jackets και γιλέκα. Με χαρακτηριστικές υφές, στάμπες με ειδική επεξεργασία και δημιουργικές αναφορές σε ρώσικα σχήματα και μηνύματα, προσφέρει άνετα looks με edgy στοιχεία που κάνουν τη διαφορά.

«Είμαι πολύ περήφανος για την εξέλιξη της Sakis Rouvas Collection γιατί κάθε σεζόν νιώθω ότι γινόμαστε πιο δημιουργικοί και ουσιαστικοί στις επιλογές μας. Σε κάθε σχέδιο στόχος είναι να παρουσιάζουμε κάτι ξεχωριστό: στην υφή, την εφαρμογή, στη δημιουργική λεπτομέρεια. Πιστεύω πολύ στη δύναμη της αισθητικής και νομίζω ότι όσοι και όσες επιλέξουν κομμάτια από τη συλλογή θα νιώσουν αληθινά όμορφα χωρίς να έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα.» , σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς για την τρίτη συλλογή που υπογράφει μαζί με την ομάδα ταλαντούχων designers & stylists που συμμετέχουν στο σχεδιασμό της.

Η Sakis Rouvas Collection διατίθεται αποκλειστικά στη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα οικονομικής μόδας SPRIDER STORES και αποτελεί μια μοναδική πρόταση στην ελληνική αγορά, ανατρέποντας τα δεδομένα της μαζικής ένδυσης, με ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες που φέρουν την αισθητική υπογραφή του Σάκη Ρουβά, του πλέον καθιερωμένου fashion icon.