- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Η πιο όμορφη επιστροφή με Mini Raxevsky style!

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει ανάποδα για τη μεγάλη μέρα της επιστροφής των μικρών μας στα θρανία, κι εμείς οι μαμάδες δεν μπορούμε να μην σκεφτόμαστε και το πιο stylish κομμάτι αυτής της νέας σχολικής χρονιάς. Γιατί θέλουμε να βλέπουμε τα καμάρια μας όμορφα και χαρούμενα, ντυμένα με ρούχα που χαρίζουν άνεση, στυλ και αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι της έμπνευσης με τη δημιουργία, το πάντρεμα των χρωμάτων στα υφάσματα με τα εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι μερικά από τα στοιχεία που προσδίδουν μοναδικότητα στις συλλογές μας Mini Raxevsky, Disney, Hot Wheels, Renegades και Hello Kitty by Mini Raxevsky.

Η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα φωτογράφος, Calliope, η οποία επιμελείται και φέτος τη φωτογράφιση του περιοδικού μας, μας ταξιδεύει με παραμυθένιες εικόνες σε μαγευτικούς προορισμούς! Πρώτη στάση, τα κοσμοπολίτικα χειμερινά θέρετρα του St. Moritz και των Άλπεων, με Νορβηγικά ζακάρ, ζεστά πουλόβερ και trendy μπουφάν σε τόνους του γκρι, εκρού, κόκκινου ή ροζ.
Αυτή τη σχολική χρονιά, τα παιδιά θα παίξουν με τη μόδα εναλλάσσοντας εμφανίσεις εμπνευσμένες από τα Αγγλικά κολέγια. Με ζαβολιάρικες διαθέσεις θα «ροκάρουν» φορώντας πανκ καρό, σκισμένα τζιν και δερμάτινα κολάν που αναδεικνύουν διάθεση και ξεγνοιασιά. Ένα πάρτι, μια γιορτή, ένα ρεβεγιόν… αφορμή για να λάμψουν και να ξεχωρίσουν μέσα από αμπιγέ, ρομαντικά φορέματα και κουστούμια. Στις πιο ανέμελες βόλτες ή και στη ζεστασιά της παρέας, οι αγαπημένοι ήρωες της The Walt Disney θα ντύσουν μοναδικά τους μικρούς πρωταγωνιστές. Τα κορίτσια με νάζι έχουν μάλιστα από φέτος πρωτότυπες δημιουργίες που κοσμεί η παιχνιδιάρικη γατούλα Hello Kitty, η νέα συλλογή της Mini Raxevsky για το Φθινόπωρο!

Είστε λάτρης του Online Shopping? Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η αγαπημένη σας Mini Raxevsky! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανανεώνεται καθημερινά, ώστε να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στις διαδικτυακές σας αγορές. Επισκεφθείτε μας στο www.mini-raxevsky.com για να ψωνίσετε για τους μικρούς πρωταγωνιστές γρήγορα, εύκολα και εγγυημένα με ασφάλεια.

Για την πιο λαμπερή στιγμή των μωρών μας, τη Βάπτιση, προτείνουμε πολυτελή υφάσματα και μοναδικά αξεσουάρ, που κάνουν κάθε ρούχο να μοιάζει με κόσμημα! Ολοκληρωμένες προτάσεις για μαμάδες και νονές που ξέρουν να εντυπωσιάζουν!

Ταξιδέψτε στον κόσμο της Mini Raxevsky και χαρίστε στους αγαπημένους
σας τα ρούχα που ονειρεύονται!


www.mini-raxevsky.com [2]