Η προπώληση εισιτηρίων για το Disney on Ice ξεκίνησε με φιλικές οικογενειακές τιμές

Γέλιο, περιπέτεια, κέφι, χαρά… Αυτά είναι τα συστατικά του πιο συναρπαστικού ταξιδιού στο μαγικό πάρκο της Disneyland. Συντροφιά μας οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες,  Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Pluto, Baloo, οι πριγκίπισσες Χιονάτη και Σταχτοπούτα, o Stitch, η οικογένεια των Απίθανων και ο Buzz Lightyear, που ζωντανεύουν στον πάγο και μας μαγεύουν!

Τι θα δούμε
Σε αυτήν την φαντασμαγορική παραγωγή, οι Μickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy και Pluto αποφασίζουν να πάνε διακοπές στο πάρκο της Disneyland. Εκεί η μία κωμική σκηνή διαδέχεται την άλλη μέσα από τις αλλεπάλληλες γκάφες της παρέας. Η εμφάνιση όμως της κακιάς μάγισσας χαλάει όλη την διασκέδαση και ο Μickey πρέπει να φωνάξει επειγόντως την οικογένεια των Απίθανων να τους σώσει!

H «Περιπέτεια στην Disneyland» μεταφέρει στο κοινό όλη την ατμόσφαιρα του πάρκου μαζί με την παρέα του Mickey σε μια παράσταση που όπως λέει ο παραγωγός Kenneth Feld « είναι γεμάτη εκπλήξεις αλλά παράλληλα έχει και τα οικεία και αγαπημένα στοιχεία της Disney».

Από τη συνάντηση του Mickey και της Minnie με την Αλίκη και τον Τρελοκαπελά, τον Stitch και τον Buzz Lightyear μέχρι την ξενάγηση στα πιο δημοφιλή θεάματα του πάρκου -όπως το Space Mountain και το «It’s a Small World»-, κάθε στιγμή του show από το υπέροχο πατινάζ, τον εξαιρετικό φωτισμό και τα εκθαμβωτικά κοστούμια-όλα έχουν σχεδιαστεί για να αποτυπώσουν την διασκέδαση, και την ατμόσφαιρα του πάρκου της Disneyland με έναν μοναδικό τρόπο!

Η «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ DISNEYLAND» συνδυάζει μοναδικά μια εκπληκτική παραγωγή και μερικούς από τους καλύτερους παγοδρόμους στον κόσμο μεταφέροντας τους θεατές-μικρούς και μεγάλους-στο διασημότερο πάρκο του κόσμου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Παρασκευή,19 Νοεμβρίου 19:00
Σάββατο,20 Νοεμβρίου 12.00 & 19.30
Κυριακή,21 Νοεμβρίου 12.00 & 19.30
Δευτέρα,22 Νοεμβρίου 19:00
Τρίτη,23 Νοεμβρίου DAY OFF
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 19:00
Πέμπτη,25 Νοεμβρίου 19:00
Παρασκευή,26 Νοεμβρίου 19:00
Σάββατο,27 Νοεμβρίου 12:00 & 19.30
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 12:00 & 19.30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 7€
Και νέες φιλικές οικογενειακές τιμές!

19-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
(TAE KWON DO)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΕ
PUBLIC, METROPOLIS, www.showhat.gr www.tickethour.com, στα μηχανήματα EASY PAY της Τράπεζας Πειραιώς και στο 2111 805555