Η Φαίη Σκορδά έπαιξε με τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στο PLAYMOBIL FunPark


Η PLAYMOBIL Hellas στo πλαίσιo του πρώτου προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, το PLAYMOBIL play & give, προσκάλεσε τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου για να ζήσουν από κοντά την μαγευτική εμπειρία του PLAYMOBIL FunPark.

Τα παιδιά του Συλλόγου, έπαιξαν με τα αγαπημένα τους PLAYMOBIL και ψυχαγωγήθηκαν στον χώρο του πάρκου με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Με τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» έπαιξε και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, ambassador του προγράμματος PLAYMOBIL play & give, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος, τη συγκινητική ευαισθησία που επιδεικνύει η PLAYMOBIL για τα παιδιά σε ανάγκη, αλλά και στο αξιέπαινο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Το PLAYMOBIL play & give είναι μια νέα πρωτοποριακή ενέργεια για την PLAYMOBIL διεθνώς, η οποία αναδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη της στα άρρωστα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του PLAYMOBIL play & give θα διατεθεί για τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το νέο μεγάλο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Οι νέες φιγούρες PLAYMOBIL, πειρατής και πριγκίπισσα play & give, δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, και διατίθενται ήδη σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Επισκεφτείτε τις σελίδες: www.playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas, www.elpida.org