Η Χάιντι Κλουμ ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη στήριξη στο διαζύγιό της

Εσείς στη φωτογραφία τους βλέπετε μαζί και -φαινομενικά- ευτυχισμένους κατα τη διάρκεια των τελευταίων κοινών διακοπών τους το Δεκέμβρη του 2011 στο Άσπεν. Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, αλλά το διάσημο μοντέλο δεν είχε αναφερθεί προσωπικά στο γεγονός, σε αντίθεση με το 48χρονο τραγουδιστή και πρώην άντρα της, Σil, ο ο ποίος έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις μιλώντας για τον χωρισμό τους και περιγράφοντας μάλιστα το πως ανακοίνωσαν την είδηση του χωρισμού τους στα τέσσερά τους παιδιά.

Η Χάιντι Κλουμ έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το χωρισμό της από τον Σιλ με τον οποίο ήταν παντρεμένη επτά χρόνια. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ ο Σιλ είχε υιοθετήσει και το πρώτο παιδί του μοντέλου που είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη σας την υποστήριξη και για όλα τα ευγενικά σας λόγια», έγραψε στο Twitter της μετά από αρκετές ημέρες σιωπής το 38χρονο supermodel. «(Αυτό) πραγματικά σημαίνει πάρα πολλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι…στους καλύτερους θαυμαστές του κόσμου», κατέληξε η ίδια.
Ο ίδιος, επίσης, έχει δηλώσει πως δεν αποκλείει μια συμφιλίωση.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2004, όταν ακόμη η Χάιντι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον πρώην σύντροφό της, τον Ιταλό επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε, ενώ τον Μάιο του 2005 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μεξικό.