Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στον Κινηματογράφο

Ετοιμαστείτε να απολαύσουμε την πιο αντιπροσωπευτική χριστουγεννιάτικη ιστορία στη μεγάλη οθόνη.
Το πολυδιαβασμένο και πολυαγαπημένο μυθιστόρημα του Κάρολου Ντίκενς, τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, φέτος τις γιορτές, η Disney με την υπογραφή του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ζεμέκις και το γνωστό κωμικό του Χόλιγουντ Τζέιμς Κάρεϊ να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν του κακορίζικου και τσιγκούνη Εμπενέζερ Σκρουτζ.
Η κλασική ιστορία του Κάρολου Ντίκενς με την οποία μεγάλωσαν πολλές γενιές παιδιών παρουσιάζεται ανασκευασμένη από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Robert Zemeckis, και παγιδεύει την ταυτότητα της κλασικής ιστορίας του Ντίκενς σε μια πρωτοποριακή κινηματογραφική παραγωγή σε 3D.

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ (Jim Carrey) ξεκινά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του με τη συνηθισμένη του μιζέρια, βάζοντας τις φωνές στον πιστό βοηθό του (Gary Oldman) και τον χαρωπό ανιψιό του (Colin Firth). Αλλά όταν τα πνεύματα των Χριστουγέννων, το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον τον οδηγούν σ’ ένα αποκαλυπτικό ταξίδι και τον φέρνουν αντιμέτωπο με αλήθειες που διστάζει να παραδεχτεί, ο Γερο-Σκρουτζ πρέπει ν’ ανοίξει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και την καρδιά μετανοώντας για τη σκληρότητα που είχε επιδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 24 Δεκεμβρίου 2009.