- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Η Ecofamily μάς συστήνεται

Λογική…
H Ecofamily ξεκίνησε το Μάρτιο του 2007 επιλέγοντας χρήσιμα, καινοτόμα και βραβευμένα προϊόντα με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα, Δίκαιου & Αλληλέγγυου εμπορίου όπου διατίθεται, με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, το βασικότερο από τα οποία είναι το τι πραγματικά χρειαζόμαστε ως προσωρινοί επιβάτες του πλανήτη. Το κατάστημά μας στον τομέα της λιανικής πώλησης δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο ηλεκτρονικά, ώστε να μπορεί κανείς να ψωνίζει πληρώνοντας όχι τη βιτρίνα, αλλά το ίδιο το προϊόν.
Σε αντίθεση με αυτά που ακούγονται για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις στην Ελλάδα, η Ecofamily είναι μια εταιρεία απόλυτα νόμιμη, που σέβεται την κείμενη νομοθεσία σε όλα τα επίπεδα. Οι υπηρεσίες που προσφέρει από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα είναι πολύ υψηλού επιπέδου, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν οι χιλιάδες πιστοί πελάτες μας.

Επίσης, πολλά από τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
… κι ευαισθησία!
Στην Ecofamily ισορροπούμε σε μια λεπτή γραμμή, που διατηρεί τις υπηρεσίες αλλά και το κέφι μας πάντα ανεβασμένα: από τη δημιουργία του καταστήματος, διατηρούμε υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, αμεσότητα, αξιοπιστία και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Παράλληλα όμως, εφόσον ξεκίνησαμε από μεράκι, συνεχίζουμε να συνθέτουμε μόνοι μας όλα τα γραφικά και τα banners της ιστοσελίδας, τα κείμενα περιγραφής των προϊόντων, τα ενημερωτικά οικο-νέα που αναρτώνται, αλλά και το blog μας. Αυτό προσθέτει μεγάλο φόρτο, αλλά πιστεύουμε ότι διατηρεί την αυθεντικότητα του καταστήματός μας, ειδικά σε αυτήν την εποχή της ομογενοποίησης, της ‘πράσινης’ μόδας και των αθέμιτων ελεύθερων αντιγραφών στο Διαδίκτυο.