Η Mila Kunis το νέο πρόσωπο του Dior

Να διαφημίσει τις νέες τσάντες του γαλλικού οίκου Dior για την άνοιξη 2012 ανέλαβε η Mila Kunis.

Την γνωρίσαμε μέσα από την ταινία “Black Swan” του Ντάρεν Αρονόφσκι, στο πλευρό της Νάταλι Πόρτμαν και της Γουινόνα Ράιντερ.

Η 28χρονη Mila, γεννήθηκε στην Ουκρανία και μετακόμισε στο Λος Άντζελες στην ηλικία των 7 ετών. Δύο χρόνια μετά ξεκίνησε τα μαθήματα υποκριτικής στο Beverly Hills Studios. Ξεκίνησε την καριέρα της με συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές όπως “Baywatch”, “7th Heaven”, ενώ έχει δανείσει τη φωνή της στην Μεγκ από την σειρά κινουμένων σχεδίων “Family Guy”

Η Kunis, σε δηλώσεις της στο περιοδικό Womens Wear Daily, είπε ότι τώρα γνωρίζει τη μόδα, μιας και είναι περισσότερο «κορίτσι των jeans και των t-shirts». «Στην καθημερινότητά μου δεν φοράω πολύ θηλυκά ρούχα. Αλλά αγαπώ τη θηλυκότητα στο κόκκινο χαλί» λέει η νεαρή ηθοποιός.

“Είναι μία πολύ ταλαντούχα νέα ηθοποιός, που ενσαρκώνει την πραγματική μοντέρνα γυναίκα”, εξήγησε η Delphine Arnault, αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του οίκου, στο site της Vogue. “Η ερμηνεία της στο Black Swan ήταν αξιοθαύμαστη. Είναι πολύ χαρισματική. Προσβλέπουμε σε μία διαχρονική σχέση μαζί της”.