- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Η Mini Raxevsky καλωσορίζει το Πάσχα!

Τι ρουχαλάκια θα πάρουμε για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα των παιδιών; Χρειαζόμαστε καθημερινά αλλά και πιο καλά γι’ αυτόν το μήνα της Πασχαλιάς. Κι επειδή η άνοιξη φέρνει μαζί της καινούριες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους που αγαπούν τη μόδα και τα επώνυμα ρούχα με στυλ, η Mini Raxevsky προτείνει μοναδικά κομμάτια και εξαιρετικές ποιότητες που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Το παιδί Mini Raxevsky είναι chic αλλά και trendy.

Τα χρώματα
Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στην ντουλάπα του φέτος είναι όλο ζωντάνια όπως το κόκκινο, το μπλε, το κίτρινο, το φούξια. Ναυτική διάθεση, ξεβαμμένα τζιν και καρό λεπτομέρειες θα απογειώσουν κάθε του εμφάνιση! Ρομαντισμός, με φιόγκους, δαντέλες και στρας θα μεταμορφώσουν τις μικρές μας φίλες σε πανέμορφες κούκλες. Συνδυασμοί που χαρίζουν στυλ και φινέτσα για όλες τις ώρες της ημέρας. Mini raxevsky, Renegades, Forever Friends, Hot Wheels και Disney. Συλλογές, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι για να έρθουν να συμπληρώσουν τις δημιουργικές στιγμές των παιδιών μας.
Για την πιο λαμπερή στιγμή των μωρών μας, τη βάφτιση, προτείνουμε πολυτελή υφάσματα και μοναδικά αξεσουάρ, που κάνουν κάθε ρούχο να μοιάζει με κόσμημα! Ολοκληρωμένες προτάσεις για μαμάδες και νονές που ξέρουν να εντυπωσιάζουν!

Προτάσεις για το Πάσχα
Η Mini Raxevsky σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα και σας προτείνει μοναδικές λαμπάδες με τους διαχρονικούς ήρωες της Disney: Minnie, Mickey, Donald, Daisy, Pluto και Tiger!
Τα παιδιά θέλουν στυλ, τα παιδιά θέλουν χρώμα, θέλουν άνεση αλλά θέλουν και κάτι από αυτό που τα κάνει να νιώθουν ότι ανήκουν στον κόσμο των μεγάλων… προσωποποιημένο στυλ και εντυπωσιακή εμφάνιση. Η Mini Raxevsky τα μαθαίνει από μικρά να αγαπάνε τον εαυτό τους αλλά και να τον φροντίζουν…