Η Prémaman γιορτάζει 25 χρόνια με εκπτώσεις έως και 70%

Η Prémaman, πάντα κοντά στις ανάγκες της μέλλουσας μαμάς και του μωρού, γιορτάζει το καινούριο έτος και πραγματοποιεί μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις, κατεβάζοντας τις τιμές των προϊόντων της κάτω από τη μισή τους τιμή!
Συγκεκριμένα από 15 Ιανουαρίου μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου, στα βρεφικά και παιδικά είδη θα βρείτε εκπτώσεις 50, 60 έως και 70% σε ειδικές συλλογές, ενώ στα ρούχα εγκυμοσύνης έως και 60% σε επιλεγμένα είδη. Επιλέξτε ανάμεσα σε υπέροχα φορμάκια, άνετα πιζάμακια, μπουφάν, αλλά και σε ό,τι άλλο χρειάζονται οι μικροί σας ήρωες ή βρείτε κομψά ρούχα για σας που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και παράλληλα θα τονώνουν την θηλυκότητα σας.

Επιπλέον, για τον μήνα Ιανουάριο η Prémaman σας δίνει την δυνατότητα να προμηθευτείτε 2 οποιαδήποτε προϊόντα, εκτός από είδη ρουχισμού, έχοντας 10-15% έκπτωση στο πρώτο αντικείμενο επιλογής σας και 25% έκπτωση στο δεύτερο! Επιλέξτε από την πλούσια συλλογή σε είδη βρεφανάπτυξης, και βρείτε ποικιλία σε μπιμπερό, τα καλύτερα καροτσάκια, καλαθούνες, μετατρεπόμενα κρεβάτια, ολοκληρωμένες προτάσεις για το βρεφικό δωμάτιο και πολλά άλλα απαραίτητα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε κατάλληλα το μωράκι σας.
Κάθε μήνα μία νέα εκπληκτική προσφορά θα σας περιμένει στα καταστήματα Premaman. Ζητείστε από το προσωπικό μας να σας ενημερώνει. Γιατί τα Premaman είναι με κάθε τρόπο κοντά στην μαμά.

Η Prémaman, που γιορτάζει φέτος 25 χρόνια στην Ελλάδα, μένει πάντα πιστή στις αξίες της, φροντίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και λειτουργεί πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη. Τα προϊόντα της είναι ίδια σε όλο τον κόσμο και χαρακτηρίζονται από μοναδικά και ιδιαίτερα σχέδια που ακολουθούν πιστά τα τελευταία βήματα της μόδας και καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Επισκεφθείτε ένα από τα 40 καταστήματα Prémaman σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές!