- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Η Swarovski γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με παραλλαγές της καρδιάς

Η καρδιά, θεμελιώδες σύμβολο της αγάπης και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, μεταμορφώθηκε, στολίστηκε και υμνήθηκε από τη Swarovski, ώστε να μετατρέψει τη γιορτή αυτή σε αξέχαστη στιγμή.
Με μια μοντέρνα εκδοχή της καρδιάς, το ρολόι Citra Sphere φέρει ένα ασυνήθιστο στολίδι: τρεις καρδιές σε μία, από υπέροχα μίνι κρύσταλλα pavι, συνθέτουν ένα κόσμημα για ειδικές περιστάσεις. Αυτό το στοιχείο σε σχήμα καρδιάς μπορεί να στερεωθεί στην κάσα του ρολογιού, ή να αφαιρεθεί και να φορεθεί ως μενταγιόν. Η Swarovski έχει μάλιστα προβλέψει έναν επιπλέον pavι κρίκο, ώστε η κάτοχος να μπορεί να φοράει ταυτόχρονα το pavι ρολόι και την καρδιά ως μενταγιόν.
Η πολυεδρική καρδιά στο μενταγιόν Reverie είναι διακοσμημένη με ντελικάτες και ρομαντικές αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου ή του βιολετί, ενώ το περίγραμμα στολίζεται με ασορτί μίνι κρύσταλλα, τοποθετημένα επακριβώς με το χέρι χρησιμοποιώντας την τεχνική Pointiage.
Το μενταγιόν Ties of Love με το βιολετί πολυεδρικό και μοναδικό κρύσταλλο που λάμπει χάρη στην καθαρότητά του, κρέμεται από την κομψή επιροδιωμένη κορδέλα, η οποία συγκρατεί την αλυσίδα.
Το κόκκινο συμβολίζει το πάθος, όπως υποδεικνύεται από την καρδιά που χρησιμοποιείται στη σειρά Roxane. Η μεγάλη καρδιά είναι στολισμένη απ’ άκρη σ’ άκρη με ροζ, φούξια και πορτοκαλί κρύσταλλα pavι.
Κάθε αξεσουάρ της σειράς Romantic τονίζει την ομορφιά της καρδιάς σε φούξια ή Indian pink δέρμα, με ασορτί διακοσμητικά κρύσταλλα: το γούρι τσάντας, το φούξια νάιλον τσαντάκι ή η θήκη για iPhone είναι τέλεια δώρα για να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων.
Το Separated Heart αποτελείται από δύο καρδιές που μπορούν να φορεθούν χωριστά ή μαζί, με λεπτομέρειες σε εποξική ρητίνη καθώς και διαφανές και κόκκινο κρύσταλλο. Το κομμάτι I Love You Message συνδυάζει μια σειρά από κρεμαστά στοιχεία που δηλώνουν αγάπη. Και το κομμάτι διπλής όψης Friends Forever Spin Message φέρει χαραγμένη τη λέξη «friends» στην μπροστινή πλευρά και τη συμπληρωματική λέξη «forever» στην πίσω…
Το Only for You Kris Bear αναπαριστά ένα χαριτωμένο αρκουδάκι εξ ολοκλήρου από διαφανές πολυεδρικό κρύσταλλο, του οποίου ο ροζ φιόγκος ταιριάζει γάντι με την τεράστια πολυεδρική ροζ καρδιά που κρατάει στην αγκαλιά του. Εξίσου ρομαντικό, το First Kiss Kris Bears φέρνει πιο κοντά δύο αρκουδάκια από διαφανές πολυεδρικό κρύσταλλο με μαύρες και ροζ λεπτομέρειες, έτοιμα να φιληθούν.
Η καρδιά διατίθεται επίσης ως διακοσμητικό αντικείμενο δύο αποχρώσεων, μεγαλειώδης μες στην απλότητα και τις πλούσιες έδρες της, το Love Heart.