Θέατρο για παιδιά στο Kidom του Allou! Fun Park

Σίγουρα είναι από τους πιο αγαπημένους χώρους διασκέδασης για τα παιδιά. Ένας χώρος που προσφέρεται για δράση, κίνηση, εξωστρέφεια, παιχνίδια, γέλια δυνατά. Και σίγουρα δεν τον είχαμε συνδυάσει με την ηρεμία που απαιτεί η παρακολούθηση μιας θεατρικής παράστασης. Γι’ αυτό η έκπληξη που μας έρχεται από το Kidom είναι ευπρόσδεκτη.
 
Το Kidom, το αγαπημένο πάρκο των παιδιών στο Allou! Fun Park, θα προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να απολαύσουν σκηνές από μια ξεχωριστή παράσταση, βασισμένη στο κλασσικό μουσικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ, «Οι τρεις βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους».

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 13:00 πμ, ο παραμυθένιος κόσμος του Kidom γίνεται το ιδανικό σκηνικό για να μεταφέρει τους μικρούς φίλους του πάρκου στον μαγικό κόσμο του αγαπημένου παραμυθιού. Ο θίασος ντυμένος με τα εντυπωσιακά κουστούμια θα παρουσιάσει αποσπάσματα και τραγούδια του έργου, που αναβαίνει σε σκηνοθεσία και χορογραφία της Σοφίας Σπυράτου, καλλιτεχνικής διευθύντριας του Χοροθεάτρου Ροές. Το πρωτότυπο κείμενο του Στρατή Πασχάλη έργο συνδυάζει τον παιδαγωγικό χαρακτήρα του γνωστού παραμυθιού με πολύ χιούμορ και συνοδεύεται από την εμπνευσμένη μουσική του ταλαντούχου Απόλλωνα Ρέτσου. Πρωταγωνιστεί η δημοφιλής ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου.

Επιπλέον, μετά το τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι επισκέπτες του πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε κλήρωση και να κερδίσουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν την παράσταση που θα ανέβει στη παιδική σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ, από τις 23 Οκτωβρίου.