Ιδέες για δώρα από το PlayStation σε οικονομικές τιμές

Για τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα… Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο τρόπο για να βρεθείτε με την οικογένειά σας από το PlayStation Move starter pack; Μπείτε μαζί στη δράση και συγχρόνως ξεφορτωθείτε μερικά από τα κιλά των γιορτών. Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν και να παίξουν τις επτά μοναδικές δοκιμαστικές εκδόσεις: γίνετε αθλητής στο Sports Champions, αστέρας της μεγάλης οθόνης στο The Shoot, και αποκτήστε έναν καινούριο χνουδωτό φίλο με το EyePet: Move Edition.
Αν θέλετε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω, υπάρχουν μερικά καταπληκτικά αξεσουάρ και περιφερειακά για ενισχυμένη εμπειρία PlayStation Move. To εξάρτημα ρίψης PlayStation Move είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να μετατρέπετε το χειριστήριο κίνησης PlayStation Move σε όπλο για να εξοντώνετε εχθρούς σε παιχνίδια πυροβολισμών για το PS3, όπως το Time Crisis: Razing Storm. Μην ξεχάσετε το σταθμό φόρτισης PlayStation Move ώστε να διατηρήσετε το χειριστήριό σας πλήρως φορτισμένο κατά τη διάρκεια των γιορτών!

Για εκείνον που έχει τα πάντα… Για εκείνον που δεν ξέρετε ποτέ τι δώρο να του κάνετε, οι κάρτες PlayStation Network είναι η τέλεια έκπληξη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά πληθώρας περιεχομένου από το PlayStation Store για το PlayStation 3 και το PSP. Οι κάρτες PSN απευθύνονται σε όλα τα γούστα, αφού μπορεί κανείς να αγοράσει με αυτές πλήρη παιχνίδια, τίτλους minis, καλούδια για τα μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του PlayStation Home, έως και μουσικά κομμάτια SingStar από το SingStore.

Για τον λάτρη του PSP… Εμπλουτίστε τη συλλογή PSP κάποιου κοντινού σας προσώπου, χαρίζοντάς του έναν ξεχωριστό τίτλο από τη σειρά PSP Essentials. Με τεράστια ποικιλία τίτλων που καλύπτουν τα πάντα, από καταδιώξεις με τρελά γκάζια έως πανέξυπνα κουίζ, τα PSP Essentials είναι καταπληκτικά παιχνίδια σε οικονομικές τιμές.

Για εκείνον που ταξιδεύει… Γνωρίζετε μήπως κάποιον που ταξιδεύει για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με φίλους και συγγενείς; Το σίγουρο είναι πως θα πάρει μαζί του το PSP για να έχει ένα ευχάριστο ταξίδι. Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα από προστατευτικές θήκες, το PSP θα είναι ασφαλές και προστατευμένο. Μπορείτε να διαλέξετε από μια κομψή σειρά με δερμάτινες και υφασμάτινες θήκες για το PSP-3000 και το PSPgo, οι οποίες προστατεύουν το PSP σας, είτε βρίσκεστε στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου είτε στο καθιστικό του σπιτιού σας.
Σε περίπτωση που το δώρο προορίζεται για κάποιον που κάνει μακρινά ταξίδια, δείτε το Play ‘n’ Style Kit και το Carry ‘n’ Style Kit. Και τα δύο συνοδεύονται από μια στιλάτη δερμάτινη θήκη, ένα λουράκι καρπού και πρόσθετα, ώστε η οθόνη σας να είναι πάντα καθαρή και έτοιμη για παιχνίδι.

Για μαχητές, οδηγούς, τραγουδιστές και λάτρεις των κουίζ… Θέλετε κάτι πολύ εξειδικευμένο; Μήπως κάποιος είναι τόσο ενθουσιασμένος με έναν τίτλο που δεν μπορεί να ξεκολλήσει; Στους φανατικούς των παιχνιδιών σκόπευσης πρώτου προσώπου, χαρίστε ασύρματα ακουστικά. Ιδανικά για τίτλους όπως το Call of Duty, το Medal of Honour και το MAG, τα ασύρματα ακουστικά επιτρέπουν στους παίκτες να συνομιλούν στο Διαδίκτυο και ενδείκνυνται για στρατηγικό σχεδιασμό, καθώς επίσης και για εκφώνηση διαταγών στο πεδίο της μάχης.

Για τους ειδήμονες του Gran Turismo προτιμήστε ένα τιμόνι Driving Force GT -το επίσημο τιμόνι του Gran Turismo. Το τιμόνι αυτό, που συνοδεύεται από πεντάλ, ταχύτητες και δυνατότητα περιστροφής κατά 900 μοίρες, εγγυάται μια ανεπανάληπτη οδηγητική εμπειρία.

Ψάχνετε δώρα για εκείνους που προτιμούν το παρεΐστικο παιχνίδι; Χαρίστε ασύρματους βομβητές Buzz! ή ένα σετ ασύρματων μικρόφωνων SingStar για να μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία του παιχνιδιού χωρίς περιορισμούς! Μπορεί έως και να σας αφήσουν να λάβετε κι εσείς μέρος στη διασκέδαση.

Πηγή: Playstation.com