- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κάρτες και δώρα γεμάτα Ζωή!

Ο κόσμος μέσα από τα μάτια ενός παιδιού είναι τελείως διαφορετικός από τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο τα οποία στερούνται τα εμβόλια, το καθαρό νερό, το σχολείο, το μητρικό χάδι, την προστασία της οικογένειας.

Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα -η μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου- γιορτή χαράς, αγάπης και προσφοράς, ας χαρίσουμε στα παιδιά τον κόσμο που δικαιούνται και ονειρεύονται.

Σας προσκαλούμε να επιλέξετε από τις Κάρτες και τα Δώρα UNICEF, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να φτάσει το μήνυμα των γιορτών σε κάθε γωνιά της γης. Δείξτε τη γενναιοδωρία και την ευαισθησία σας αγκαλιάζοντας την προσπάθεια της UNICEF, που για περισσότερα από 60 χρόνια αναπτύσσει σημαντικά προγράμματα προστασίας για τα παιδιά.

Επιλέγοντας κάρτες και δώρα UNICEF προσφέρετε ζωή και χαμόγελο σε ένα παιδί που το στερείται.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε υπέροχες κάρτες και πρωτότυπες ιδέες για δώρα (παιχνίδια, διακοσμητικά αντικείμενα, ημερολόγια, ασημένια γούρια κ.α.), που θα δώσουν χαρά σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Επίσης, οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν ξεχωριστές εταιρικές κάρτες και δώρα για τους συνεργάτες και πελάτες τους.

Επισκεφθείτε το www.unicef.gr [2]και κάντε τώρα την παραγγελία σας

Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε ένα δώρο γεμάτο ζωή, ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά!

Με τις θερμότερες ευχές μας για Χαρούμενες Γιορτές και την ελπίδα να είναι ο Καινούργιος Χρόνος γεμάτος ευτυχισμένες στιγμές για σας και την οικογένειά σας.