Κέιτ και Πίπα Μίντλετον από σήμερα στην TV

Πρεμιέρα στη μικρή οθόνη σήμερα για τις διάσημες αδελφές Κέιτ και Πίπα Μίντλετον, που γνώρισε όλος ο κόσμος μετά τον γάμο της Κέιτ με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Γουίλιαμ. Το αμερικανικό κανάλι «E» θα προβάλλει από σήμερα ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας περίπου μιας ώρας για τη ζωή των δύο αδελφών, στο πλαίσιο της γνωστής σειράς “True Hollywood Story”.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το πως η Κέιτ, τώρα πια Κάθριν δούκισσα του Κέιμπριτζ, γνώρισε τον πρίγκιπα της και έφτασε ως το γάμο.

Μεγάλο αφιέρωμα θα γίνεται στην 28χρονη Πίπα, αδελφή της Κέιτ, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στη γαμήλια τελετή με ένα στενό λευκό φόρεμα. Το φιλμ θα εστιάζει κυρίως στην καθημερινότητα της Πίπα, στις ώρες που περνά στη δουλειά της ως διοργανώτρια πάρτι και κοσμικών εκδηλώσεων αλλά και στα όσα συνέβησαν μετά τον πριγκιπικό γάμο.

Επίσης το κανάλι υπόσχεται αποκλειστικές συνεντεύξεις από πρόσωπα που γνωρίζουν το ζευγάρι καλά, αποκλειστικές φωτογραφίες και πολλές άλλες πικάντικες λεπτομέρειες για την ζωή των δύο κυριών.