Και τώρα, τι ρούχα να του φορέσω;

Ο Μάιος είναι από τους πιο δύσκολους μήνες για τις μητέρες! Καθημερινά προβληματίζονται με το τι ρούχα να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο, αφού τα πιτσιρίκια ζεσταίνονται και επιμένουν σε πιο «καλοκαιρινές» εμφανίσεις.

Αφήστε δε που τα περισσότερα περσινά ρουχαλάκια δεν τους κάνουν πια με τίποτα!

Το αγαπημένο σας Infokids.gr έψαξε στην e- αγορά και σας παρουσιάζει ευκολοφόρετα σύνολα, σε λογικές τιμές, που παραγγέλνοντάς τα διαδικτυακά θα τα έχετε στην ντουλάπα σας μέσα σε ελάχιστες ώρες! Letʼsee λοιπόν τι ξεχωρίσαμε!

HAPPYBABIES.GR: Αυτό το αξιολάτρευτο ριγέ φορεματάκι με χαρούμενο σχέδιο από 100% οργανικό βαμβάκι της εταιρίας Frugi θα ενθουσιάσει την μικρή σας αλλά κι εσάς! Είναι πολύ μαλακό και κυρίως οργανικό! Αν θέλετε μπορείτε να το συνδυάσετε με κολάν σε φούξια χρώμα από την ίδια εταιρία, ώστε να το φοράει άνετα και τα απογεύματα που έχει λίγη ψύχρα ακόμα. Και τα δύο κομμάτια μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Happybabies.gr.

http://www.happybabies.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30184

KIDSTORE.GR: Ένα πολύ άνετο σετ με δύο μπλούζες και μία βερμούδα της ισπανικής εταιρίας “MAYORAL, για τους μικρούς ατίθασους πιτσιρικάδες μας! Είναι πολύ πρακτικό, με ένα κοντομάνικο και ένα αμάνικο μπλουζάκι για τις καθημερινές εμφανίσεις του παιδιού σας, σε οικονομική συσκευασία τριών τεμαχίων και την ποιότητα της mayoral.

ΥΦΑΣΜΑ: Απαλό μακό με λίγη ελαστικότητα.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Το μπλε ρουά μπλουζάκι από 100% βαμβάκι, το ανθρακί αμάνικο μπλουζάκι 70% βαμβάκι 30% βισκόζη και η βερμούδα από 90% βαμβάκι και 10% βισκόζη.


Στο Perfectoys.gr ξεχωρίσαμε το σετ από σορτσάκι κι αμάνικο μπλουζάκι με φωτογραφία του πολυαγαπημένου McQueen! Πολύ άνετο και δροσερό!


MYPETITBOUTIQUE.EU: Μα πείτε μου ειλικρινά! Μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το χαρούμενο σετάκι της Mud Pie; Αποτελείται από ένα πανέμορφο βαμβακερό top με τη πασχαλίτσα και ασορτί παντελόνι.(Το «εκτυφλωτικό» καπέλο με το λουλούδι, διατίθεται ξεχωριστά.) H trendy σειρά της Αμερικάνικης εταιρίας Mud Pie περιλαμβάνει τα πιο εντυπωσιακά βρεφικά αξεσουάρ και ρούχα για μοναδικές εμφανίσεις.


Στο Babycarrots.gr ανακαλύψαμε ένα άκρως ανοιξιάτικο σετ που αποτελείται από λευκή κοντομάνικη τουνίκ-μπλούζα στολισμένη με υπέροχες πεταλουδίτσες και εμπριμέ φαρδύ παντελόνι σε στυλ βερμούδας. Πανέμορφο σετάκι από 100% βαμβάκι, σε δροσερό και ανάλαφρο στυλ και με σούπερ χαρούμενη και ανοιξιάτικη διάθεση!


Κι αυτό το T-shirt με σούστες μέχρι το μέσο της πλάτης για εύκολη εφαρμογή μαζί με σορτς με λάστιχο στη μέση, το βρήκαμε στο Laredoute.gr! Είναι από 100% βαμβάκι!;;