- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Καλοκαιρινή γιορτή του ΕΕΑ Μαργαρίτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου (29/6)

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 20.00, τo Eργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» για νέους με νοητική υστέρηση σας προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του!

Φέτος τα «λουλούδια» του Μαργαρίτα «θα ανθίσουν» στο μαγευτικό κήπο του Μεγάρου Δούκισσας Πλακεντίας στην Π. Πεντέλη.

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με τον πιο όμορφο τρόπο σε μια μαγευτική βραδιά με θέατρο και τραγούδι!

Οι σπουδαστές του «Μαργαρίτα» «ξεδιπλώνουν»το ταλέντο τους ανεβάζοντας την επίκαιρη θεατρική παράσταση « Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!» και η Ελένη Τσαλιγοπούλου «ανοίγει» τις καρδιές μας και μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της και τη ζεστή εκφραστική φωνή της!

Στην εκδήλωση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη δράση και τις δραστηριότητες του Εργαστηρίου για νέους με νοητική υστέρηση και να στηρίξετε το μη κερδοσκοπικό έργο του.

Από το 1979 που λειτουργούμε ο στόχος στο «Μαργαρίτα» είναι η μέγιστη δυνατή αυτονομία των νέων με νοητική υστέρηση προσφέροντάς τους συνεχή εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και απασχόληση, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Ελάτε να ενισχύσουμε μαζί αυτή την υπέροχη βραδιά, προσφέροντας τη δυνατότητα στο«Μαργαρίτα» να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του και στους νέους με νοητική υστέρηση ένα καλύτερο μέλλον!

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
TΙCKET HOUSE, Πανεπιστημίου 42(εντός της στοάς ), τηλ. 210 36 08 366
Μέσω internet www.ticketpro.gr [2]
Στα γραφεία του «Μαργαρίτα», Μεσολογγίου 4 -6, Ν. Πεντέλη

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 8044 812, 6936 14 13 35
www.eeamargarita.gr [3]EEA “ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ”