Κερδίσε 8 ώρες παιχνίδι στο Παιχνιδαγωγείο και γίνε σκηνοθέτης στη δική σου ταινία!

Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 1 τυχερό παιδάκι 8 ώρες παιχνίδι στο workshop: «Φτιάξε τη δική σου ταινία. Από το σενάριο μέχρι το γύρισμα!».

Κάθε Παρασκευή (17.30-19.30), από 11/5 έως 1/6, θα ανακαλύψουμε πώς φτιάχνεται μία ταινία, θα δούμε σινεμά και στη συνέχεια θα το ζωντανέψουμε! Θα κάνουμε τη φαντασία μας λέξεις, μουσική, εικόνες και θα γίνουμε σκηνοθέτες φτιάχνοντας το δικό μας μικρό κλιπ!
Έλα να εξερευνήσεις μαζί μας τον κόσμο του σινεμά!
Κάθε Παρασκευή, 17.30 – 19.30, για παιδιά Δημοτικού.
Τιμή διάρκειας 8 ωρών: 55€!

Και μην ξεχνάς ότι από 18/6 έως 22/6 παίζουμε με τις δικές σου ιδέες!!

Στείλε μας την ιδέα σου έως τις 15 Μαΐου, συμπληρώνοντας τη Δήλωση ιδέας που θα βρείτε στο site του Παιχνιδαγωγείου http://paixnidagogeio.gr/ideas.cfm και γίνε εσύ ο ειδικός, κάνοντας το δικό σου workshop για δύο ώρες απολαμβάνοντάς το παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους!
Σε περιμένουμε για να κάνουμε την ιδέα σου πραγματικότητα!

Κράτησε τη θέση σου στο 210 6724288.

Παιχνιδαγωγείο
25ης Μαρτίου 61, 15451, Ν. Ψυχικό
τηλ./fax: 2106724288
Ώρες επικοινωνίας: Τρίτη – Παρασκευή: 12:00 – 19:30
email: [email protected]
www.paixnidagogeio.gr , join us on facebook «Παιχνιδαγωγείο»

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδίο (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 9 Μαϊου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 1 τυχερό 8 ώρες παιχνίδι στο workshop: «Φτιάξε τη δική σου ταινία. Από το σενάριο μέχρι το γύρισμα!». Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Τετάρτη 9 Μαϊου.
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 867 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

H τυχερή νικήτρια είναι:

Μαρία Κοσσίδα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.