- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε έναν πορσελάνινο κουμπαρά Gold Crown από το Gift-store.gr!

Το Infokids.gr και το Gift-store.gr, [2] με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν κουμπαρά Gold Crown από λευκή πορσελάνη με μεταλλική ουρίτσα, αξίας 15,90 ευρω! Παιχνιδιάρικος, μοντέρνος και πολύ χρήσιμος o πορσελάνινος κουμπαράς θα κλέψει τις εντυπώσεις καθώς αποτελεί και διακοσμητικό στοιχείο για το σαλόνι ή το γραφείο σας.

Λίγα λόγια για το on-line shop Gift-store.gr [2]:

Τα 12 χρόνια εμπειρίας από το χώρο της λιανικής πώλησης με αντικείμενο τα είδη δώρου και διακόσμησης, το χειροποίητο κόσμημα, τα γυναικεία αξεσουάρ αλλά και το επαγγελματικό δώρο, έχουν υπάρξει για εμάς πολύτιμα. Είδη διακόσμησης όπως βάζα, πιατέλες, κορνίζες, κηροπήγια, φανάρια κεριού αλλά και φωτιστικά θα ανανεώσουν το σπίτι σας αλλά και των φίλων σας.
Σερβίτσια πιάτων, ποτήρια, κούπες, πρωτότυπες πιατέλες σερβιρίσματος,αλλά και χρήσιμα εργαλεία κουζίνας, σε μεγάλη ποικιλία, μοντέρνο σχεδιασμό και μοναδικές τιμές, θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε εντυπωσιακά τραπέζια στους καλεσμένους σας και θα γίνουν η αγαπημένη σας λύση για τα δώρα γάμου. Χειροποίητα κοσμήματα όπως κολιέ, βραχιόλια, καρφίτσες, δαχτυλίδια, αλλά και γυναικείες τσάντες και αξεσουάρ, σε μοντέρνα και πρωτότυπα σχέδια, που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας ξεχωριστές αλλά και θα τα λατρέψουν όσες τους τα δωρίσετε.
Επιλέγουμε και σας προτείνουμε τα είδη μας έχοντας πάντα ως κριτήρια την υψηλή ποιότητα και αισθητική αλλά και την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Φροντίζουμε να ανανεώνουμε συχνά την ποικιλία των ειδών μας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση αλλά και τη μόδα. Υποστηρίζουμε τις επιλογές σας με χρήσιμες συμβουλές και ιδέες και συσκευάζουμε ιδιαίτερα εντυπωσιακά και προσεγμένα τα δώρα σας.Σας προσφέρουμε την εμπειρία μας μέσα από το χώρο του διαδικτύου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο. Εμπιστευθείτε μας και ελάτε μαζί μας στον εντυπωσιακό κόσμο του Gift-Store [2].

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το Gift-store.gr, με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν κουμπαρά Gold Crown από λευκή πορσελάνη με μεταλλική ουρίτσα, αξίας 15,90 ευρω.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον 1 τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [3], nethall.gr [4], http://kerdiseto.blogspot.com [5], jaba.gr [6], www.tixerakias.com [7]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 942 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Σταυρούλα Φιλίππου