- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε ένα πακέτο παραδοσιακών προϊόντων από το Μελισσουργείον Οικ. Αργύρη

Έχοντας παρουσιάσει τα διαλεχτά και βραβευμένα προϊόντα του Μελισσουργείου οικ. Αργύρη [2] θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και το ενδιαφέρον με το οποίο αγκαλιάσατε τη στήλη γευσιγνωσίας μας και σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό [3] που διεξάγουμε από κοινού με την μικρή μεν αλλά βραβευμένη δε μελισσοκομική μονάδα.


Ειδικότερα, το Μελισσουργείον διαθέτει σε ένα τυχερό αναγνώστη μας ένα πακέτο με αγνά ελληνικά μελισσοκομικά και όχι μόνο εδέσματα. Το πακέτο δώρου περιλαμβάνει μια μεγάλη συσκευασία μέλι θυμαρίσιο (3 star gold winner & Top 50 foods in Britain), μια μεγάλη συσκευασία μέλι από πεύκο και μια συσκευασία τσάι του βουνού.

Λίγα λόγια για το Μελισσουργείο:

Ξεκίνησε πριν 4 χρόνια στις Κονίστρες Ευβοίας, με μελίσσια που συντηρούνται με βιολογικό τρόπο και σε περιοχές όπου το θυμάρι και τα κωνοφόρα παραμένουν εντελώς ανέγγιχτα από φάρμακα, με αποτέλεσμα η ποιότητα των προϊόντων της να φτάσει πολύ γρήγορα σε πολύ υψηλό επίπεδο.Η εταιρεία αποτελείται από μόνο δύο άτομα, τον Κώστα Αργύρη και τη Νατάσσα Κεφαλά, δύο νέους ανθρώπους που έμαθαν την τέχνη της μελισσοκομίας και έφυγαν από την Αθήνα, τη ζωή και τις συνήθειές τους εκεί, για να στήσουν το Μελισσουργείον στην Εύβοια και να κυνηγήσουν την τελειότητα στην παραγωγή του μελιού. Η καλύτερη επιβράβευση για τα προϊόντα του Μελισσουργείου οικ. Αργύρη [2] είναι το γεγονός ότι διέπρεψαν πριν λίγες ημέρες στα περίφημα βραβεία τροφίμων Great Taste Awards (ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περίπου 1.000 εταιρείες και πάνω από 8.000 προϊόντα), κάνοντας την Ελλάδα περήφανη σε όλον τον κόσμο και δείχνοντας με το παράδειγμά τους ότι στην σημερινή οικονομική κρίση δεν χρειάζεσαι τα τεράστια κεφάλαια ή το μεγάλο όνομα για να πετύχεις.


Μελισσουργείον Οικ. Αργύρη [4]

34016 ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
6936257088
6944597058

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτερα 5 Νοεμβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή .

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [5]“, nethall.gr [6], http://kerdise-to.gr/ [7], www.jaba.gr [8], www.tixerakias.com [9], www.saveandwin.gr [10]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.979 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Σταυρούλα Πέτσικα