Κερδίστε ένα τηλεσκόπιο Celestron Travel Scope 70 από το caelesteshop.gr

Το infokids σε συνεργασία με το caelesteshop.gr διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα τηλεσκόπιο Celestron Travel Scope 70 αξίας 89,00 €.

Λίγα λόγια για την προσφορά:

To Celestron Travel Scope 70 είναι το ιδανικότερο τηλεσκόπιο για να το μεταφέρετε και να κάνετε τις παρατηρήσεις σας όπου εσείς επιθυμείτε. Είναι διοπτρικό, δηλαδή είναι κατάλληλο και για επίγεια παρατήρηση, η διάμετρος του φακού είναι 70mm, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνονται 2 προσοφθάλμια 20mm & 10mm, Ø31.8mm, ερευνητή 5×24, τρίποδα αλουμινίου και τσαντάκι μεταφοράς.

Χαρακτηριστικά:

Τύπος: Διοπτρικό
Διάμετρος: 70mm
Εστιακή απόσταση: 400mm
Εστιακός λόγος: 5,71
Ερευνητής: 5×24
Kαθαρό βάρος: 1,5Kg
Τσαντάκι μεταφοράς

Κάντε like! στη σελίδα του Caeleste στο facebook http://www.facebook.com/CaelesteShop για να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές, νέα και διαγωνισμούς.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το infokids σε συνεργασία με το caelesteshop.gr διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα τηλεσκόπιο Celestron Travel Scope 70 αξίας 89,00 €
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με  1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 3.547 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Ο τυχερός νικητής είναι:

Ευριπίδης Γουργουλίδης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.