Κερδίστε ένα χειροποίητο σετ με κολιέ και βραχιόλι “Mommy & Me” από το Skulls & Fairytales

Τα αξεσουάρ και ιδιαίτερα αυτά που είναι χειροποίητα είναι μια πολυτέλεια που όλες οι γυναίκες επιτρέπουν στον εαυτό τους καθώς όλες θέλουμε να ξεχωρίζουμε για το στιλ και το γούστο μας. Τι λέτε λοιπόν για ένα διαγωνισμό με δώρο ένα χειροποίητο σετ κολιέ και βραχιόλι “Mommy & Me” από αλπακά και υγρό γυαλί, με γυάλινες πέρλες και λεπτομέρειες δαντέλας προσφορά του Skulls & Fairytales; Δηλώστε συμμετοχή και ίσως είστε εσείς η τυχερή αναγνώστρια που θα κάνει δικό της αυτό το εξαιρετικό σετ που ταιριάζει τόσο σε πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Λίγα λόγια για την δημιουργό

Είμαι η Κατερίνα, μαμά και σύζυγος και διψασμένη να εκφράζω τα συναισθήματα και τα ερεθίσματα μου στις κατασκευές μου. Ξεκίνησα να δημιουργώ κοσμήματα εκ του μηδενός και με τα πιο απίστευτα υλικά που θα μπορούσα να φανταστώ (κουμπιά, κουβαρίστρες, καπάκια, μεζούρες, δαχτυλήθρες, και αλλά πολλά περίεργα),τα φόραγα με περίσσιο θαυμασμό και καμάρι και τελικά διαπίστωσα ότι εκτός από εμένα αρέσουν και σε πολλούς άλλους. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Skulls & Fairytales μέσα από τη οποίο καταθέτω σε ημερήσια σχεδόν βάση την διαφορετική αισθητική που αντικατοπτρίζει για εμένα το κόσμημα, να έχει κάτι να πει και να μην μένει απλώς στην Επανάληψη του τυποποιημένου και πολυφορεμένου αξεσουάρ. Γι αυτό λοιπόν Get in the ring of different SKulls & Fairytales και ξεχωρίστε!!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 13 Νοεμβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Δηλώστε συμμετοχή και ίσως είστε εσείς η τυχερή αναγνώστρια που θα κάνει δικό της το σετ κολιέ και βραχιόλι “Mommy & Me” από αλπακά και υγρό γυαλί, με γυάλινες πέρλες και λεπτομέρειες δαντέλας προσφορά του Skulls & Fairytales
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.022 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Θεώνη Δέσποινα Κανελλοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.