- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε ένα χειροποίητο μενταγιόν-καρδιά από το www.ketsetzoglou.com!

Το Infokids.gr και το κατάστημα Ketsetzoglou.com [2] σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα χειροποίητο μενταγιόν καρδιά, αξίας 38 ευρώ! Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή των ερωτευμένων, διεκδικείστε τώρα το υπέροχο αυτό μενταγιόν, χειροποίητο από ορείχαλκο, σε πολυτελή συσκευασία δώρου!

Επισκεφτείτε το www.ketsetzoglou.com [3], για να θαυμάσετε την τεράστια ποικιλία σε ασημένια κοσμήματα, χρυσά κοσμήματα ,δώρα κοσμήματα ,κοσμήματα για τον Άγιο Βαλεντίνο. Επιλέξτε δώρα κοσμήματα ασημένια & χρυσά κοσμήματα, ανάμεσα σε 2012 διαφορετικά σχέδια.’Ολα τα ασημένια κοσμήματα, έχουν τελική επεξεργασία επιπλατινώματος για να διατηρούν την λάμψη τους ,και να μην μαυρίζουν ποτέ.
Παραδίδονται σε πολυτελή συσκευασία δώρου και θήκη, συνοδέυονται με κάρτα αλλαγής στο κατάστημα.

Το κόσμημα Ketsetzoglou [3] έχει μια διαχρονική πορεία στο χώρο του κοσμήματος, προσφέροντάς σας την καλύτερη ποιότητα κοσμήματος με εξασφαλισμένη πιστοποίηση στα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, μονόπετρα, κολιέ, μενταγιόν, βραχιόλια σε τιμές προσιτές και αντίστοιχες του διεθνούς ανταγωνισμού.

Το κατάστημα Ketsetzoglou, βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου 21 & Βαλαωρίτου 4Α, εντός της στοάς, στο Κολωνάκι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3615006.

* Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο από το κατάστημα. Εφόσον επιθυμεί να του γίνει ταχυδρομική αποστολή, τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει ο ίδιος.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το κατάστημα Ketsetzoglou.com σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα χειροποίητο μενταγιόν καρδιά, αξίας 38 ευρώ. Δεκτές συμμετοχές μέχρι Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [4], nethall.gr [5], http://kerdiseto.blogspot.com [6], jaba.gr [7], www.tixerakias.com [8]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 879 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι η Καλλιόπη Χατζηπαναγιώτου