- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε τη δύναμη της νεότητας σε 10 λεπτά

Μια σταγόνα είνια αρκετή να σας φέρει πιο κοντά στο πολυπόθητο αποτέλεσμα της λαμπερής και νεανικής επιδερμίδας. Τα εργαστήρια της VICHY, για μία ακόμη φορά καινοτομούν και εμπλουτίζουν την προϊοντική σειρά LIFTACTIV Derm Source, δημιουργώντας το νέο Serum 10, την απόλυτη αντιγηραντική δύναμη ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα.

Μια μοναδική φόρμουλα, που έπειτα από σειρά εργαστηριακών δοκιμών έρχεται να μας υποσχεθεί ένα πρόσωπο που θα σφύζει από λάμψη και δροσερή ενέργεια. Η Ραμνόζη είναι το βασικό συστατικό του LΙFTACTIV Serum 10. Η ραμνόζη συναντάται στο Serum 10 σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 10% των συστατικών του προϊόντος! Είναι ένα δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης με μοναδικές αντιγηραντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, το μόνο ικανό να ενεργοποιήσει το Derm Source, την κινητήριο δύναμη νεότητας όλου του δέρματος.
Το Ιαματικό νερό VICHY είναι πλούσιο σε μέταλλα με καταπραϋντική και ενισχυτική δράση, συναντάται σε ποσότητα 5%.
Το Υαλουρανικό οξύ αποτελεί ηγετικό ενεργό συστατικό με ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, περιλαμβάνεται σε ποσότητα 0,4%.
Τα Ceramides αποτελούν απομίμηση των ceramides που υπάρχουν φυσικά στην επιδερμίδα επιταχύνοντας τη διείσδυση του ενεργού συστατικού στο θηλώδες δέρμα (Derm source).

Δράση

Το LΙFTACTIV Serum 10 σχεδιάστηκε για να προστατεύει και να αυξάνει την αποτελεσματικότητα του βασικού του συστατικού, της ραμνόζης. Η πολύ υψηλή συγκέντρωση αυτής της ουσίας δημιούργησε μία πολύ αγνή φόρμουλα, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η επανάσταση της αντιγήρανσης.

Μέσα σε 10 λεπτά από την εφαρμογή, η επιδερμίδα γίνεται περισσότερο από 32% πιο απαλή, αποκτώντας βελούδινη υφή, ενώ το 10% των ρυτίδων εξασθενούν. Σε χρονικό διάστημα 1 μήνα επιτυγχάνεται η καλύτερη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα με θεαματικά αποτελέσματα στις ρυτίδες και στην ποιότητα της επιδερμίδας.

Πώς λειτουργεί το “Lift Activ Serum 10”;

H ραμνόζη, το υαλουρονικό οξύ και το Ιαματικό Νερό της Vichy αποτελούν ένα συνδυασμό τριών ενεργών συστατικών που διεισδύουν ταχύτερα στο θηλώδες δέρμα (Derm Source). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται αισθητά πιο μαλακή και να “γεμίζει” ενώ βελτιώνεται άμεσα η ελαστικότητά της.

Αποτελεσματικότητα

Άμεσα αποτελέσματα από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εφαρμογής:
Σε 10 Λεπτά
10% των ρυτίδων εξασθενούν
32% πιο απαλή επιδερμίδα

Μία πρωτόγνωρη αισθητική εμπειρία με πρωτοφανή αποτελέσματα:
Σε 1 Μήνα
1. Κλινικές μελέτες έδειξαν θεαματικά αποτελέσματα στις ρυτίδες, στα 4 πιο «απαιτητικά» σημεία του προσώπου:
17% λιγότερες ρυτίδες στο μέτωπο
21% λιγότερες ρυτίδες στο «πόδι της χήνας»
27% λιγότερες ρυτίδες κάτω από τα μάτια
16% λιγότερες ρυτίδες στις ρινοπαρειακές πτυχώσεις
Η επιδερμίδα «γεμίζει» αποκτώντας λαμπερή και νεανική όψη.

2. Προσωπικές αξιολογήσεις από 52 γυναίκες κάτω από δερματολογικό έλεγχο μετά από 1 μήνα χρήσης:
92% πιο απαλή επιδερμίδα
85% πιο λεία επιδερμίδα
71% πιο λαμπερή επιδερμίδα
77% σύσφιξη πόρων

Ευαίσθητη επιδερμίδα
ΧΩΡΙΣ PARABENS / Υποαλλεργική / Δοκιμασμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες
Με Ιαματικό Νερό της Vichy, με απαλυντική, τονωτική και ανανεωτική δράση.

Προτεινόμενη λιανική: 38€